Η υπέροχη σχέση της Κατερίνας Διδασκάλου με τις κόρες της και η τρυφερή αφιέρωση

Η υπέροχη σχέση της Κατερίνας Διδασκάλου με τις κόρες της και η τρυφερή αφιέρωση
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Η Μαρκέλλα και η Φλώρα Βέη, οι δύο κόρες της Κατερίνας Διδασκάλου είναι και οι καλύτερες της φίλες και αυτό φάνηκε από την πρόσφατη ανάρτηση που έκανε εκείνη. 

Η Κατερίνα Διδασκάλου έγινε για πρώτη φορά μαμά μόλις σε ηλικία 22 ετών και ενώ ήδη σπούδαζε με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια στις ΗΠΑ. Απέκτησε τότε την κόρη της Μαρκέλλα, λίγα χρόνια αργότερα την κόρη της Φλώρα και από τον δεύτερο γάμο της τον μικρότερο γιο της Διονύση. Αυτή η οικογένεια και τα τρία της εγγόνια είναι όλος της ο κόσμος. Δεν μιλά και δεν μας δείχνει συχνά στιγμές της με τις κόρες της, αλλά χθες έκανε την έκπληξη, με μία αφιέρωση.

https://www.instagram.com/p/C8myrjBoT-m/

«Να τους χαιρόμαστε μανούλα»

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια η Κατερίνα Διδασκάλου απέφευγε συνειδητά να κάνει αναφορές στην προσωπική της ζωή, στα τρία της παιδιά και στα τρία της εγγόνια, τα οποία ουδέποτε την αποκάλεσαν γιαγιά, αλλά τη φωνάζουν χαιδευτικά «Κατρίν». Ήταν άγνωστο ακόμη και το όνομα του πατέρα της Μαρκέλλας και της Φλώρας, του διακεκριμένου διπλωμάτη και ποιητή Γιώργου Βέη. Μέχρι που η ηθοποιός το ανέφερε. Η σχέση και με τις δύο κούκλες κόρες της είναι μοναδική, όπως και με τα εγγόνια της. Εκεί λειτουργεί και ως coach στη θεατρική ομάδα του σχολείου τους.

Η Διδασκάλου γίνεται για 13η χρονιά Ερατώ στην «Πόρνη από πάνω» & στέλνει μήνυμα για την κακοποίηση

Δες και τη μοναδική φωτογράφηση που είχε κάνει η Κατερίνα Διδασκάλου με τις κόρες της για το περιοδικό Hello. Η ομοιότητα είναι εμφανής.

koresdidaskalou.png

Η μεγαλύτερη κόρη της Μαρκέλλα η οποία ζούσε μέχρι πρόσφατα στην Ολλανδία μαζί με τον σύζυγό και τα τρία τους παιδιά, μένει περισσσότερο χρόνο πια στην Ελλάδα, ενώ με τη μικρότερη Φλώρα, η ηθοποιός έχει εμφανιστεί αρκετές φορές σε εξόδους στο θέατρο. Φημολογήθηκε ότι έχει η κόρη της παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο πέρισυ το καλοκαίρι, αλλά η ηθοποιός ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε την είδηση.

didaskalougamos.jpg

Χθες η Κατερίνα Διδασκάλου έκανε repost το στιγμιότυπο της μεγαλύτερης κόρης της, που της εύχονταν με το να «Να τους χαιρόμαστε μανούλα». Η αφιέρωση μας αποκάλυψε και μία πολύ ωραία και σπάνια φωτογραφία μαμάς και κόρης.

didaskalou.png

Και ένα ακόμη στιγμιότυπο από ένα φιλικό καλοκαιρινό πάρτι με την Κατερίνα Διδασκάλου να είναι πραγματικά χαρούμενη στο πλευρό της κόρης της.

didaskaloumama.png

Η ηθοποιός αυτό το καλοκαίρι συνεχίζει για 13η χρονιά την παράσταση «Η Πόρνη από πάνω» με περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και από τον Σεπτέμβριο θα είναι για δεύτερη σεζόν στη σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ.