Στη Νομική Θεσσαλονίκης πέρασε η Αγάπη Πετρέλη και ο μπαμπάς της δεν έκρυψε την περηφάνεια του

Στη Νομική Θεσσαλονίκης πέρασε η Αγάπη Πετρέλη και ο μπαμπάς της δεν έκρυψε την περηφάνεια του

Η κόρη του τραγουδιστή Θάνου Πετρέλη και της συζύγου του Σοφίας Μοσχοπούλου καμαρώνουν για την κόρη τους Αγάπη.

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και μαζί με όλα τα παιδιά που περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα ήταν και η πρωτότοκη κόρη του τραγουδιστή Θάνου Πετρέλη.

Φοιτήτρια Νομικής η Αγάπη Πετρέλη

Η Αγάπη Πετρέλη, η πρωτότοκη κόρη του Θάνου Πετρέλη που γνωρίσαμε στο Fame Story και της συζύγου του Σοφίας Μοσχοπούλου, πέτυχε στη σχολή που ήθελε και από τον Σεπτέμβριο θα είναι φοιτήτρια στη Νομική Θεσσαλονίκης.

Ο περήφανος μπαμπάς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της καλλονής Αγάπης μαζί με το αποτέλεσμα εισαγωγής της στο Πανεπιστήμιο.

agapipetreli.jpg

Η Αγάπη θα γίνει 18 ετών τον Αύγουστο και σίγουρα αυτή η επιτυχία αποτελεί ένα πρώιμο δώρο γενεθλίων ενηλικίωσης για τη νεαρή κοπέλα.

Η Αγάπη με τα εκφραστικά μάτια έχει prive προφίλ στο Instagram.

Ο Θάνος Πετρέλης και η σύζυγός του Σοφία είναι μαζί 27 χρόνια -παντρεύτηκαν το 2007- και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Αγάπη, τη Σήλια και τη μικρότερη Ζένια.

https://www.instagram.com/p/CwaEEY1IQRD/

«Με την γυναίκα μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και δεν ζηλεύει. Όταν εκτόξευαν εσώρουχα ήταν παρούσα φαντάσου. Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ότι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί», είχε πει παλιότερα ο Πετρέλης σε συνέντευξή του.

https://www.instagram.com/reel/CwVaU3moE9A/

Η οικογένεια, πραγματοποιεί πολλά ταξίδια μαζί σε όλον τον κόσμο ενώ ο Θάνος πραγματοποιεί συναυλίες.

«H γυναίκα μου είναι είναι ηρωίδα, μας έχει όλους στα... όπα-όπα. Πολλές φορές, να σου πω την αλήθεια, απορώ πώς τα καταφέρνει, γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις 3 παιδιά και να τα μεγαλώνεις μόνη σου, χωρίς νταντάδες. Είμαι πολύ τυχερός που έχω τη Σοφία δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια», είχε πει σε άλλη συνέντευξη ο Θάνος για τη Σοφία.

https://www.instagram.com/p/CityOVqIs9Y/

«Μου αρέσουν τα παιδιά. Ήμουν 22 χρονών, έβλεπα τα παιδάκια κι έλεγα ότι ήθελα να γίνω μπαμπάς. Αν το άφηνα στη Σοφία, θα κάναμε 10 παιδιά, θέλει πολύ κι άλλο παιδί, αντέχει... αλλά πρέπει κάποιος να πει «όχι». Η Σοφία δεν με πιέζει να κάνουμε κι άλλο παιδί, άλλα δεν θα την πείραζε, θα ήθελε να κάνει 4, 5 και 6 παιδιά», είχε τονίσει ο τραγουδιστής μιλώντας για την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/CnEanfvIln1/

Όσο για τα τραγούδια που ερμηνεύει, πάντα γνώμονας για τον Θάνο είναι τα ακούσματα που θέλει να έχουν τα παιδιά του:

https://www.instagram.com/p/CD_7Wbapj4y/

«Δεν είναι θέμα γούστου, αν μου αρέσει η όχι, είναι μία τάση αυτή τη στιγμή. Από εκεί και περά, σαν γονιός, αν με ρωτήσεις αν θα άφηνα τα παιδιά να ακούσουν αυτά τα τραγούδια που είναι μικρά και ίσως επηρεαστούν, αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι. Ίσως εκεί πέρα να είχα έναν ενδοιασμό σαν γονιός για να πω ότι δεν είναι ένα από τα τραγούδια που θα ήθελα να ακούν οι κόρες μου».