Ο Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζει τα 3 του παιδιά στις διακοπές τους και εξηγεί τι θα πει καλοκαίρι

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζει τα 3 του παιδιά στις διακοπές τους και εξηγεί τι θα πει καλοκαίρι

Δες πόσο μεγάλωσαν τα 3 Κοντιζάκια του, η  Αριάννα Τσιχίρο, ο Κένζι και η Ολίβια Ιζούμι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μας δείχνει πώς είναι οι οικογενειακές διακοπές τους στη Σχοινούσα. 

Καλοκαίρι θα πει, διακοπές στη Σχοινούσα για την οικογένεια του Σωτήρη Κοντιζά. Ο κριτής του MasterChef δεν αλλάζει συνήθειες και βρίσκεται ξανά για διακοπές στο αγαπημένο του νησί. Εκεί που τα παιδιά του ζουν τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές τους και δημιουργούν αναμνήσεις. Στα 6 χαρακτηριστικά κλικ του, βλέπουμε και πόσο έχουν μεγαλώσει, η Αριάννα Τσιχίρο, ο Κένζι και η Ολίβια Ιζούμι, η οποία και του μοιάζει καταπληκτικά.

https://www.instagram.com/p/Cys32hCszVS/

«Μπάλα, ύπνος, ξύπνιος»

Όλο τον χειμώνα βλέπεις τον Σωτήρη Κοντιζά, αεικίνητο. Δεν είναι μόνο λόγω των γυρισμάτων του MasterChef, αλλά και εξαιτίας των υπόλοιπων επαγγελματικών του υποχρεώσεων και των εστιατορίων του. Σταθερά όμως, θα τον δεις να βρίσκει χρόνο για τα τρία του παιδιά. Για τα παιχνίδια μαζί τους και διαβάζοντας τα αγαπημένα τους κόμικ. Πρόσφατα άφησε και τη μικρότερη Ολίβια Ιζούμι να πειραματιστεί με την κομμωτική. «Μπαμπά να σε κουρέτσω (κουρέψω);» του είπε με νάζι και ο περήφανος μπαμπάς μας έδειξε το μικρό λάθος της κόρης του που κατέληξε σε παιχνίδι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς λατρεύει να φωτογραφίζει τα παιδιά του και πλάθει ιστορίες με μικρούς ταξιδιώτες

https://www.instagram.com/p/C8rlmKpiHa7/

Μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα και τα 3 τους παιδιά, εδώ και λίγες ώρες, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρίσκεται στη Σχοινούσα, αφού επίσημα έχουν ξεκινήσει οι διακοπές τους.

https://www.instagram.com/p/C-Ax1iCiQW3/

Και μας περιγράφει διαδρομές και δραστηριότητες με τον πιο γλαφυρό τρόπο: «Σχοινούσα Λιβάδι Μπάλα Ύπνος Ξύπνιος Ψιλή και Λιμάνι». Και στις φωτογραφίες μας δείχνει αυτές τις ανέμελες στιγμές των παιδιών του, χωρίς να χρειάζεται να υπάρχουν στημένες πόζες. Και διαπιστώσαμε πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει η Αριάννα Τσιχίρο, ο Κένζι και η κατάξανθη 4χρονη Ολίβια Ιζούμι, η οποία του μοιάζει πολύ.

Αυτές οι αυθόρμητες οικογενειακές στιγμές, σημαίνουν καλοκαίρι, όπως του έγραψαν αρκετοί followers του.

kontizasxolia.jpg

Από τη φωτογραφία, λείπει η σύζυγός του Δέσποινα, αλλά σχεδόν ποτέ, παρά την αδυναμία που της έχει, δεν την έχει φωτογραφίσει στα social media του. Τους έχουμε όμως δει μαζί σε οικογενειακές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τα παιδιά τους. Εκείνη είναι αρκετά low profile και δεν αγαπά καθόλου τη δημοσιότητα.

kontizas.jpg

Φέτος, σε ένα από τα επεισόδια του MasterChef με καλεσμένο τον σεφ Περικλή Κοσκινά, μας είπε πως έγινε η γνωριμία τους και μάλιστα στο εστιατόριο του εν λόγω σεφ, όπου η σύζυγός του δούλευε ως σερβιτόρα. Ο Κοντιζάς είχε σκεφτεί μετά το φαγητό να αφήσει το τηλέφωνό του γραμμένο πάνω στο σουπλά: «Εκείνη ήθελε να μαζέψει τα σουπλά, αλλά εγώ το χρειαζόμουν για να αφήσω το τηλέφωνο. Θεώρησα πιο σωστό να δώσω εγώ το τηλέφωνο, όχι να το ζητήσω». Kύριος.

Τελικά έκοψε ένα κομμάτι, έγραψε το τηλέφωνό του και της το έδωσε. Η συνέχεια μετά από 10 χρόνια, είναι ένας έρωτας που παραμένει ακόμη δυνατός και 3 υπέροχα παιδιά. Και μοναδικές στιγμές μαζί τους. Φαίνονται και από τα family κλικ που κάνει κατά καιρούς ο ίδιος.