Βασάλος - Παπαγεωργίου συνεχίζουν τo tour στο Αιγαίο αλλά «προκάλεσαν» και μια διαδικτυακή κόντρα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βασάλος - Παπαγεωργίου συνεχίζουν τo tour στο Αιγαίο αλλά «προκάλεσαν» και μια διαδικτυακή κόντρα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Μύκονο, αλλά η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε απρόσμενα από μια follower.

Με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! στην οποία συμμετείχε να έχει ολοκληρωθεί γι' αυτή τη σεζόν στις αρχές του Ιουλίου και έχοντας αποχαιρετήσει το κοινό που τον παρακολουθεί στη διαδικτυακή του εκπομπή, Τι Θα Φάμε Καλέ, στο κανάλι του Raw House στο YouTube εδώ και δυο βδομάδες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνεχίζει ανέμελος τις διακοπές του πάντα στα νησιά του Αιγαίου.

Στο «πόσο ωραίο ζευγάρι» είναι Βασάλος και Παπαγεωργίου, η Καινούργιου έδωσε την πιο σοβαρή απάντηση

Άλλο ένα ταξίδι για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το κορίτσι του

Από την Σαντορίνη και την Αμοργό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε ξανά στη Μύκονο - αφού από εκεί είχε ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις τον Ιούνιο. Ο ίδιος δεν κάνει μόνος του βόλτες στο νησί, αλλά με τη σύντροφό του και influencer, Μαρία Παπαγεωργίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!.

https://www.instagram.com/p/C-o_LEuKSQx/

Η 27χρονη influencer άλλωστε, επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί των ανέμων, αφού εκεί μένει και η -91χρονη σήμερα- γιαγιά της, η κυρία Πόπη.

Αν και το ζευγάρι είναι μαζί σύμφωνα με τις φήμες από την περασμένη άνοιξη, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

«Δε θα πω κάτι γι'αυτό. Έχω πει χίλες φορές ότι για τα προσωπικά μου δεν θέλω να λέω κάτι παραπάνω. Αν είναι κάτι να πω, θα σας το πω, αλλά μέχρι στιγμής είναι ok, όλα καλά, δε θέλω να επεκταθώ παραπάνω» είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του, ενώ και οι δύο έχουν αναφέρει πως είναι πολύ καλοί φίλοι.

Οι αναρτήσεις τους ωστόσο, στα social media από τους ίδιους προορισμούς την ίδια στιγμή είναι αυτό που πρόδωσε πως οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και ίσως η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική.

Η απρόσμενη επιβεβαίωση της σχέσης τους και η κόντρα που «προκάλεσαν»

Όσο κι αν ήθελε ο Κωνσταντίνος Βασάλος να δείξει πως στα ταξίδια του στα νησιά του Αιγαίου αυτό το καλοκαίρι ήταν μόνος του -αφού ούτε κάποιον φίλο του βλέπαμε στις αναρτήσεις του ούτε κάποιον συνεργάτη ή συγγενή- η επιβεβαίωση της σχέσης του με την Μαρία Παπαγεωργίου αλλά και των κοινών τους διακοπών και στην Αμοργό ήρθε μέσα από το σχόλιο μιας follower του που έγραψε πως τον είδε μαζί με την «κοπέλα» του να γευματίζει στη Χώρα της Αμοργού.

455093212_1211831036935517_5513473280259246265_n.jpg

Το σχόλιο αυτό η διαδικτυακή φίλη του Κωνσταντίνου Βασάλου το έκανε στην ανάρτηση που είχε κάνει εκείνος από τις διακοπές του στο συγκεκριμένο νησί του Αιγαίου στις 31 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/C-GFXSYtEku/

Η αλήθεια είναι πως η follower δεν έκανε κάποια φοβερή αποκάλυψη, αφού όπως αναφέραμε και πιο πάνω οι φήμες ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου είναι ζευγάρι υπήρχαν από την άνοιξη, ενώ οι δυο τους έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές μαζί σε κοινή παρέα.

Το ζευγάρι ωστόσο, χωρίς να το ξέρει έγινε η αιτία να ανοίξει μια μικρή διαδικτυακή κόντρα, σχετικά με το αν ήταν σωστό η κοπέλα αυτή να γράψει πως είδε το ζευγάρι μαζί ή όχι.

Άλλωστε, και η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της πως είχε δει από κοντά το ζευγάρι σε εστιατόριο στο Κολωνάκι

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πολύ ωραίο ζευγάρι με την κοπέλα του τη Μαρία.Είναι κούκλα, είναι πολύ ωραίο κορίτσι, είναι πολύ καλά μαζί. Ήμασταν μαζί στο Κολωνάκι, σε ένα μαγαζί που πηγαίνω και εγώ. Από κοντά ο Κωνσταντίνος είναι πολύ γλυκό παιδί… Είναι ωραίο ζευγάρι», είχε πει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι διακοπές στα νησιά της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό

Oι φήμες ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου είναι ζευγάρι ξεκίνησαν από το ταξίδι που έκαναν στην Γαλλία τον Απρίλιο. Μπορεί να μην υπήρχε κοινή τους ανάρτηση, όμως τα στιγμιότυπα από τα ίδια μέρη του Παρισιού φούντωσαν τις υποψίες.

Aκολούθησε το ταξίδι τους στις Φιλιππίνες την Πρωτομαγιά,

αλλά και οι διακοπές σε Σκιάθο, Μύκονο, Αμοργό και Σαντορίνη.

https://www.instagram.com/p/C-FYq-IMDUc/