Η Μελωδία Βαρθακούρη έκλεισε τα 14 και είχε την πιο ωραία έκπληξη από τον μπαμπά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μελωδία Βαρθακούρη έκλεισε τα 14 και είχε την πιο ωραία έκπληξη από τον μπαμπά της

H κόρη του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στις 14 Αυγούστου έκλεισε τα 14 και το πιο ωραίο δώρο ήταν που πέρασαν όλοι μαζί εκείνη την μέρα στην Αρχαία Επίδαυρο.

Η ζωή ενός καλλιτέχνη είναι πολύ απαιτητική και το καλοκαίρι για τους περισσότερους είναι πάντα γεμάτο με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κάπως έτσι και ο Χάρης Βαρθακούρης εξαιτίας των live εμφανίσεών του σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αυτό το καλοκαίρι έμεινε 1,5 μήνα μακριά από τις δύο κόρες και τη σύζυγό του, Αντελίνα.

Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε επικά σε όσους λένε πως η κόρη του, Λιόνα μοιάζει στην Αντελίνα

Ωστόσο, η μοίρα τα έφερε έτσι που ενώ έχασε κάποιες από τις σημαντικές στιγμές τους, κατάφερε τελικά να είναι μαζί τους στην Αρχαία Επίδαυρο στις 14 Αυγούστου, μια πολύ ξεχωριστή μέρα για την οικογένεια, αφού η Μελωδία, η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού είχε τα γενέθλιά της.

Η Μελωδία Βαρθακούρη έγινε 14 και ο Χάρης Βαρθακούρης υπόσχεται να επανορθώσει για όλες τις χαμένες στιγμές

Ο Χάρης Βαρθακούρης λοιπόν, με μια οικογενειακή φωτογραφία από την πισίνα του ξενοδοχείου ενημέρωσε τους followers του πως κατάφερε να είναι μαζί με την οικογένειά του στα γενέθλια της μεγάλης του κόρης, ενώ υποσχέθηκε πως θα επανορθώσει για τις άλλες δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του, Αντελίνα και την κόρη του Λιόνα, οι οποίες το διάστημα που έλειπε είχαν κι εκείνες τα γενέθλιά τους.

«Αυτή τη στιγμή την ονειρευόμουν και την περίμενα ενάμιση μήνα.
Τόσο έκανα να δω τη γυναίκα μου και τις κόρες μου όσο γυρνούσα από πόλη σε πόλη τραγουδώντας. Σε αυτό το διάστημα έχασα τα γενέθλια της γυναίκας μου, τα γενέθλια της μικρής μου κόρης, αλλά -ευτυχώς- πρόλαβα ΕΧΘΕΣ τα γενέθλια της Μελωδίας μας που έγινε 14... εξού και οι πόζες οι περίεργες. Είναι της ηλικίας φαίνεται! Θα επανορθώσω για όλα τα χαμένα γενέθλια και όλες τις χαμένες στιγμές», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης.

https://www.instagram.com/p/C-sr_swsHwa/

Ο γιος του Γιάννη Πάριου λατρεύει τη σύζυγο και τις κόρες του. Όπως είχε γράψει άλλωστε, σε παλαιότερη ανάρτησή του οι «Βαρθακόρες» είναι οι «μεγαλύτερες επιτυχίες του, τα αριστουργήματά του»!

https://www.instagram.com/p/BzDXxdtCNdd/

Γι' αυτό και κάθε φορά που βρίσκεται μακριά τους αισθάνεται πως χάνει τις πιο όμορφες στιγμές τους. Όπως του έγραψαν βέβαια, οι followers του στην καλοκαιρινή ανάρτηση που έκανε με τα κορίτσια του δεν υπάρχουν χαμένες στιγμές, μόνο κερδισμένες αναμνήσεις.

Πλάνα από το σπίτι του μεγαλύτερου γιου του Γιάννη Πάριου, Χάρη: Η μονοκατοικία της οικογένειας

Πώς προέκυψαν τα σπάνια ονόματα της Μελωδίας και της Λιόνας Βαρθακούρη

Η αλήθεια είναι πως τόσο η 14χρονη πλέον, Μελωδία, όπως και η 12χρονη Λιόνα έχουν πολύ ξεχωριστά ονόματα.

«Είπε ο Χάρης να τη βγάλουμε ένα όνομα που καθόλου δε μου άρεσε, Βικτώρια. Μέτα όμως είπα πως είναι ένα καταπληκτικό όνομα, γιατί δε το έβγαλα Βικτώρια; Εγώ το έβλεπα λίγο ψυχρό, έτσι όπως το είχα στο μυαλό μου. Και έτσι όπως καθόμασταν στο καναπέ και πλακωνόμασταν ως συνήθως, πετάγεται ο πατέρας μου και λέει "Μη τσακώνεστε, Μελωδία θα το πούμε", βλέπω το Χάρη και λέει "αυτό θέλω, Μελωδία!"», είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της το 2019 στην Ελένη Μενεγάκη η Αντελίνα Βαρθακούρη για την Μελωδία, ενώ είχε αναφέρει για την Λιόνα την εξής ιστορία:

«Γεννήθηκε πρόωρα, 8 μηνών και πήγαινα εγώ στη θερμοκοιτίδα από πάνω είχα τρελαθεί τότε, και της έλεγα "Εσύ είσαι λιοντάρι παιδί μου, όχι σαν τη μάνα σου, καμία σχέση με ζώδια και ιστορίες, εσύ θα γίνεις καλά και θα βγεις και θα πάμε σπίτι μας και τελείωνε γιατί μας είχαν πει ένα μήνα θα κάτσεις μέσα". Όποτε κάθε φορά που πήγαινα οι νοσοκόμες έλεγαν "Η λιονταρίνα μια χαρά σήμερα" και μου λέει ο Χάρης "Ρε συ το θηλυκό λιοντάρι είναι Λιόνα, θα τη βγάλουμε Λιόνα;" πολύ μ' άρεσε».