Χορός, limoncello και ιταλική φινέτσα: Ο γάμος του Ed Westwick με την Amy Jackson τα είχε όλα

Χορός, limoncello και ιταλική φινέτσα: Ο γάμος του Ed Westwick με την Amy Jackson τα είχε όλα

Τριήμερος εορτασμός με φόντο το Αμάλφι κι ένα πάρτι χωρίς τελειωμό για τον Chuck Bass του Gossip Girl. Αν πούμε ότι δεν ζηλεύουμε τον γάμο του Ed Westwick θα είναι ψέμα. 

Ο καρδιοκατακτητής Chuck Bass της σειράς Gossip Girl ή αλλιώς ο Ed Westwick παντρεύτηκε την αγαπημένη του Amy Jackson με φόντο την υπέροχη ακτή Αμάλφι της Ιταλίας. Σε μια παραμυθένια τελετή, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και ξεκίνησε το δικό του ταξίδι.

Οι δυο τους ανέβασαν τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο στα social media, γράφοντας στη λεζάντα «Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε».

https://www.instagram.com/p/C_F_rNUK9KO/

Νωρίτερα, ο Βρετανός ηθοποιός είχε ανεβάσει μια σειρά από φωτογραφίες, από την πτήση με προορισμό την Ιταλία και το πάρτι. Στη λεζάντα έγραψε «πάμε να παντρευτούμε μωρό μου».

https://www.instagram.com/p/C_AaIphKTuh/

Πρέπει να δεις τις 10 πιο στυλάτες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας εικοσαετίας

Ο λαμπερός γάμος του Ed Westwick και της Amy Jackson

Το ζευγάρι προσκάλεσε 220 καλεσμένους, οι οποίοι ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ, την Ινδία και διάφορα μέρη της Ευρώπης, για να συμμετάσχουν σε μια τριήμερη γιορτή στην ακτή Αμάλφι, σε ένα μέρος γεμάτο ρομαντισμό και vintage γοητεία.

Η Amy Jackson είχε δηλώσει στο People πως «Θέλαμε ένα σημείο γάμου που να είναι όχι μόνο φυσικά όμορφο, περιτριγυρισμένο από τον ωκεανό, τους λόφους και τους αμπελώνες, αλλά και μοναδικό, και βρήκαμε ακριβώς αυτό».

Στους καλεσμένους περιλαμβάνονταν η πρώην συμπρωταγωνίστρια του Ed Westwick στο Gossip Girl Kelly Rutherford, το μοντέλο και ηθοποιός Daisy Lowe, ο κωμικός και ηθοποιός Jack Whitehall και η σύντροφός του Roxy Horner, ο κινηματογραφικός παραγωγός Mohammed Al Turki και η μεγιστάνας των καλλυντικών Dr. Barbara Sturm.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 23 Αυγούστου με μια κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα. «Πλεύσαμε κατά μήκος της ακτογραμμής του Ravello, του Positano και του Sorrento και στη συνέχεια αγκυροβολήσαμε στο Capri για μια βουτιά καθώς ο ήλιος έδυε πίσω από τους βράχους Faraglioni», λέει η Amy.

Επιδιώκοντας να αποτυπώσει τη νοσταλγική αίγλη της χρυσής εποχής του Capri, η κρουαζιέρα περιλάμβανε διακόσμηση στα χρώματα του μπλε και του άσπρου, το χαρακτηριστικό στοιχείο της περιοχής - τα λεμόνια - και ζωντανή ιταλική μουσική. Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους ήπιαν Bellini και απόλαυσαν ένα μενού με ναπολιτάνικης έμπνευσης κουζίνα - υπό την επιμέλεια του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Salvatore Iazzetta του Ristorante Rear στη Νάπολη.

Η Amy Jackson από την πλευρά της ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με στιγμιότυπα από το πάρτι που οργάνωσαν. Κέφι, χορός, limoncello και κάτι από ιταλική φινέτσα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μπορούμε να διακρίνουμε από το βίντεο.

«Το πάρτι καλωσορίσματος

Ας αρχίσει η διασκέδαση! Ανοίγουμε πανιά κατά μήκος της ακτής Αμάλφι με όλους τους φίλους και την οικογένειά μας στο πλοίο. Ήταν η τέλεια αρχή για το Love Story Weekend μας, καθώς ο ήλιος έδυε πίσω από τους βράχους Faraglioni.»

https://www.instagram.com/reel/C_IPNU8OZNp/

Το Σάββατο, το ζευγάρι πραγματοποίησε την τελετή του στο ιστορικό Castello di Rocca, που βρίσκεται στους λόφους και προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Η νύφη φόρεσε ένα φόρεμα κατά παραγγελία της Ιταλίδας σχεδιάστριας Alberta Ferretti, με την οποία η Jackson συνεργάζεται εδώ και χρόνια. Το φόρεμα ήταν φτιαγμένο από ένα ελαφρύ και αέρινο ύφασμα mikado, ιδανικό για τη ζέστη του ιταλικού καλοκαιριού. Για τη δεξίωση, φόρεσε μια δεύτερη εμφάνιση από το Pronovias Atelier, εμπνευσμένη από την αγάπη της για τα σχέδια της Γαλλίδας υψηλής ραπτικής Madame Grès.