Έλλη Κοκκίνου: Οι ευχές για τη γιορτή του γιου της Αλέξανδρου, το «τυπάκι» της καρδιάς της

Κατερίνα Μπούσιου
Έλλη Κοκκίνου: Οι ευχές για τη γιορτή του γιου της Αλέξανδρου, το «τυπάκι» της καρδιάς της

Ο 17χρονος Αλέξανδρος Βασιλειάδης και γιος της Έλλης Κοκκίνου έχει μεγαλώσει πολύ και η μαμά του μας τον αποκάλυψε με ένα βίντεο. 

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μία περήφανη μαμά και μας δείχνει αρκετά συχνά τη λατρεία που έχει στον 17χρονο γιο της Αλέξανδρο Με αφορμή τη σημερινή του ονομαστική εορτή, η τραγουδίστρια με ένα βίντεο και δύο ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς, μας δείχνει ξανά και το πόσο σημαντικός είναι στη ζωή της.

Χρησιμοποιώντας όμως, όχι τις κλασσσικές μαμαδίστικες εκφράσεις, αλλά μιλώντας στην γλώσσα ενός έφηβου.

https://www.instagram.com/reel/C-S6biaNFB-/

Το τυπάκι και ο dude της ζωής της

Η Έλλη Κοκκίνου μετά από τη μικρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της και την αναπνευστική λοίμωξη που την οδήγησε στο νοσοκομείο, επέστρεψε στις εμφανίσεις της, αλλά και στα καθήκοντά της ως μαμά. Ο 17χρονος γιος της Αλέξανδρος Βασιλειάδης είναι όλος της ο κόσμος και η χαρά της. Αυτή την αδυναμία που του έχει τη διαπιστώσαμε για μία ακόμη φορά, στο story αγάπης με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

H Έλλη Κοκκίνου έγινε 54 αλλά αισθάνεται 27: Η μεγάλη αλήθεια που έχει πει για τις ηλικίες

Η τραγουδίστρια σε ένα μικρό βίντεο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μας δείχνει αρχικά και το πόσο μεγάλωσε ο Αλέξανδρος. Είναι σπάνιες οι στιγμές που μας τον έχει αποκαλύψει, αλλά τώρα πια εκείνος πλησιάζει προς την ενηλικίωση. Δεν είναι όμως μόνο το βίντεο που μας έκανε εντύπωση, αλλά και η ευχή που το συνοδεύει: «Χρόνια πολλά και υπέροχα στον Αλέξανδρό μου. Σε αυτό το τυπάκι που με έχει κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου. #happynamedaydude. Y.Σ Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν».

Από τη λέξη «τυπάκι» και το hashtag καταλαβαίνουμε ότι ήθελε να μιλήσει στη γλώσσα ενός εφήβου της ηλικίας του γιου της. Και δεν χρησιμοποίησε τις κλασσικές μαμαδίστικες ευχές.

Η Έλλη Κοκκίνου, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον γιο της και την πολύ ιδιαίτερη σχέση που έχουν. Εκείνος δεν μεγάλωσε ποτέ με την αντίληψη πως η μαμά του είναι διάσημη. Άλλωστε τόσο εκείνη, όσο και ο πατέρας του Παναγιώτης Βασειλειάδης, τον είχαν προστατέψει από την αρχή και ειδικά μετά το διαζύγιό τους. Είναι και αυτός ένας από τους λόγους που δεν δημοσίευσε ποτέ φωτογραφίες μαζί του. Με εξαίρεση ένα μικρό βίντεο, στα περσινά του γενέθλια.

https://www.instagram.com/reel/C7E_RZnNA8v/

Και όπως είπε στη συνέντευξη: «Ο γιος μου Αλέξανδρος, σκοτίστηκε. Δεν τον αφορά καθόλου τι κάνω και μου αρέσει πολύ αυτό. Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου, μέρος της δουλειάς μου. Ο Αλέξανδρος ακόμη, δεν ξέρει τα περισσότερα τραγούδια μου. Ήμαστγαν σε ένα πάρτι γενεθλίων και ο dj έβαζε δικά μου τραγούδια και κάτι θύμισε στον γιο μου η φωνή που άκουσε: "Δικό σου είναι το τραγούδι;" με ρώτησε. Δεν έχω βάλει τον γιο μου στο τρυπάκι να θαυμάζει τη μαμά του για αυτό που κάνει. Προτιμώ να με θαυμάζει για το φαγητό που θα του φτιάξω, δηλαδή για το πώς είμαι ως μαμά».