Γάμος Γεωργίου - Χριστοδούλου: Τα 2 νέα βίντεο του γάμου, οι βέρες και τα αδέλφια του Αντρέα

Κατερίνα Μπούσιου
Γάμος Γεωργίου - Χριστοδούλου: Τα 2 νέα βίντεο του γάμου, οι βέρες και τα αδέλφια του Αντρέα

Οι λεπτομέρειες του γάμου που αποκαλύφθηκαν και τα σχόλια στον  Αντρέα Γεωργίου και τη Σιμώνη Χριστοδούλου. 

Οι νιόπαντροι Αντρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου δεν έχουν σταματήσει να μας δείχνουν λεπτομέρειες του γάμου τους που έγινε την Κυριακή. Και επειδή όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, στο νέο βίντεο μας αποκάλυψαν το τι συνέβη στην προετοιμασία γαμπρού και νύφης, αλλά και το τι έγινε πριν το μυστήριο στην εκκλησία. Όλη η κινηματογράφηση, μοιάζει με μικρή τηλεταινία.

https://www.instagram.com/p/C8kDG-SM-nk/

Οι εντυπωσιακές βέρες και η αδυναμία του Αντρέα Γεωργίου στην αδελφή του

Δεν είναι μόνο οι καλεσμένοι και οι φίλοι του ζευγαριού που ανεβάζουν αυτές τις ημέρες στα social media φωτογραφίες από το πάρτι που ακολούθησε του γάμου του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου. Είναι και οι ίδιοι που θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας μερικές στιγμές που δεν μας είχαν δείξει, από την πιο ωραία στιγμή της ζωής τους.

H Μπρουκ από την Τόλμη και Γοητεία έκλεψε την παράσταση στον γάμο του Γεωργίου - Ο χορός και το look

Έτσι χθες ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός έκανε ένα post με ένα βίντεο που λειτούργησε ως το backstage του γάμου τους. Μάλιστα επειδή έχει καλούς και έμπειρους συνεργάτες, αυτό το βίντεο που γυρίστηκε από το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής, προβλήθηκε το ίδιο βράδυ και στη δεξίωση που έγινε στην Αγία Νάπα.

Δύο είναι τα πράγματα που μας έκαναν εντύπωση σε αυτό το βίντεο, στο οποίο μας παρουσίασαν και για πρώτη φορά τις βέρες τους από λευκό και κίτρινο χρυσό αλλά και τα στέφανα που ήταν δύο χρυσοί κρίκοι.

veresgeorgiou.jpg

Η συγκίνηση καταρχάς του Αντρέα Γεωργίου όταν τον έντυναν οι δύο του κουμπάροι, ο Κούλλης Νικολάου και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και τα τρία του αδέλφια, η Ξένια, ο Κρίστοφερ και ο Ραφαέλλος που ήταν δίπλα του. Η οικογένεια Γεωργίου είναι πάντα αχώριστη και τα αδέλφια έχουν μία μοναδική σχέση μεταξύ τους.

Με την αδελφή του ο Αντρέας τη βραδιά του γάμου του, χόρεψε έναν κυπριακό παραδοσιακό χορό τον οποίο της τον αφιέρωσε με το «Αγαπώ σε sis».

adelfigeorgiou.jpg

Σε αυτό το βίντεο είδαμε και τους γονείς της Σιμώνης και τον αδελφό της Νίκο που βρίσκονταν στο δικό της σπίτι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, έχοντας μαζί της, την κολλητή της και τρίτη κουμπάρα του ζευγαριού, Άντρια Παχίτη.

https://www.instagram.com/reel/C_fq6KtMv3b/

Υπάρχει και ένα δεύτερο βίντεο και περισσότερο κωμικό με τον Αντρέα Γεωργίου, τα αδέλφια και τους κουμπάρους, να ποζάρουν σαν τους Κορλεόνε πριν τον γάμο.

https://www.instagram.com/p/C_dRub7sopI/

Αυτό προκάλεσε και τα χιουμοριστικά σχόλια από φίλους και συνεργάτες.

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη που πέρασαν ένα καλοκαίρι γεμάτο διακοπές που λειτούργησε ως ένας πρόωρος μήνας του μέλιτος, θα επιστρέψουν σύντομα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Καθώς πλησιάζουν οι πρεμιέρες τόσο του Famagusta, όσο και της Γης της ελιάς. Μάλιστα σε μία εβδομάδα θα γίνει και το γύρισμα του φινάλε της πρώτης σειράς. Όσο για τη δεύτερη, που βαδίζει στην 4η σεζόν της, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Το φινάλε του Famagusta: Πώς θα κλείσει η σειρά που προκάλεσε ακόμη και πολιτικές αντιδράσεις;