Στο βίντεο της Σοφίας Μουτίδου με την κόρη της όλοι πρόσεξαν την ομοιότητα και το υποκριτικό ταλέντο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο βίντεο της Σοφίας Μουτίδου με την κόρη της όλοι πρόσεξαν την ομοιότητα και το υποκριτικό ταλέντο

Για πρώτη φορά η Σοφία Μουτίδου έκανε ανάρτηση στα social media, δείχνοντας την σχεδόν 16 χρονών κόρη της, Δήμητρα και κάποια πράγματα ήταν ολοφάνερα.

H Σοφία Μουτίδου που το ευρύ κοινό ξεχώρισε μέσα από τους ρόλους της στους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη και το Καφέ της Χαράς, από το 2012 και έπειτα ασχολείται με το κομμάτι του stand-up αφού γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στις δικές της παραστάσεις.

Παράλληλα, από το 2016 έχει και το δικό της κανάλι στο YouTube, δημιουργώντας περιεχόμενο σατιρικού, σχολιαστικού και κοινωνικού περιεχομένου.

https://www.instagram.com/p/C8ZIwajtUlp/

Ο μεγαλύτερός της ωστόσο, ρόλος είναι αυτός της μητέρας. Εκείνη και η σχεδόν 16 χρονών κόρη της, Δήμητρα, είναι αχώριστες - ιδιαίτερα μετά την απώλεια του πρώην συζύγου της και πατέρα της έφηβης, Θεόδωρου Ευαγγελόπουλου το 2015.

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά» είπαν για το βίντεο με τη Δήμητρα

Όλα αυτά τα χρόνια η γνωστή ηθοποιός είχε επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κόρη της, την οποία ακούγαμε να την αναφέρει στις διάφορες ιστορίες που διηγούταν στα βίντεό της, αλλά δεν την βλέπαμε, όχι μόνο σε βίντεο αλλά ούτε και σε άλλη ανάρτηση ή φωτογραφία.

Αυτό όμως φαίνεται πως όσο μεγαλώνει η Δήμητρα αλλάζει, αφού για πρώτη φορά την είδαμε καθαρά και μάλιστα, όχι σε κάποιο στιγμιότυπο αλλά σε βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός στο προφίλ της στο Instagram.

Η έφηβη όπως θα δεις και από την ανάρτηση μοιάζει πολύ στη μαμά της και εμφανισιακά, αλλά και υποκριτικά, αφού στο βίντεο που δημοσίευσε η Σοφία Μουτίδου εκείνη αναπαριστά έναν Τούρκο πωλητή σε μαγαζί με καλλυντικά που βρέθηκαν να ψωνίζουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη γείτονα χώρα.

https://www.instagram.com/reel/C_iuKydNmuQ/

Ο τρόπος με τον οποίο αναπαριστά τον πωλητή η Δήμητρα είναι τόσο πετυχημένος που μέχρι και η Σοφία Μουτίδου ξεκαρδίζεται στα γέλια, ενώ οι followers της στο Instagram δεν μπορούν παρά να σχολιάσουν πως η 16χρονη έχει το ίδιο - ή και παραπάνω - ταλέντο από τη μαμά της, κάτι πολύ συγκινητικό να ακούει ένας γονιός.

Βέβαια, η κόρη της Σοφίας Μουτίδου είναι πολύ μικρή ακόμα και δεν γνωρίζουμε αν θα ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα της μαμάς της.

Πάντως, η Σοφία Μουτίδου είχε κάνει μια ανάρτηση με την κόρη της και τον Αύγουστο από άλλο ταξίδι τους, με το rainy outfit ωστόσο, να μην αφήνει περιθώρια στους followers της ηθοποιού για να καταλάβουν την απίστευτη ομοιότητα μαμάς - κόρης.

https://www.instagram.com/p/C-9s9wMtwU_/