Τι μπορεί πραγματικά να είπε η JLO με τον Matt Damon μετά το «ναυάγιο» με τον Ben Affleck

Πατούλια Κατερίνα
Τι μπορεί πραγματικά να είπε η JLO με τον Matt Damon μετά το «ναυάγιο» με τον Ben Affleck
Invision

20 λεπτά μιλούσαν ο Matt Damon και η Jennifer Lopez στο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο. Μήπως είναι ο Matt ο ορισμός του καλύτερου φίλου που όλοι αξίζουμε;

Μπορεί ο Ben Affleck να μην εμφανίστηκε ποτέ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο με αφορμή την ταινία Unstoppable αλλά η Jennifer Lopez που πρωταγωνιστεί στην ταινία και ο καλύτερος φίλος του Ben, Matt Damon έδωσαν το παρών.

Τι μπορείς να κάνεις όταν ακούς εσύ τη μουρμούρα για τον κολλητό σου;

Η Jennifer στην πρώτη της αυτή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μας άφησε άφωνους με το Tamara Ralph φόρεμα που είχε ανοιχτά πλαϊνά δεμένα μεταξύ τους με μαύρους βελούδινους φιόγκους. Κι όταν η 55χρονη Jen έφυγε από το κόκκινο χαλί, ο φακός την εντόπισε να μιλά για περισσότερα από 20 λεπτά με τον Matt Damon, μιας και η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί είναι της εταιρίας παραγωγής των Affleck και Damon, της Artists Equity.

Η Lopez και ο Damon φωτογραφήθηκαν με τον ηθοποιό να κρατά το χέρι της Jennifer, να την παρηγορεί και πηγές τόνισαν πως οι δύοstars μιλούσαν για περισσότερα από 20 λεπτά.

Η συζήτηση φέρεται να ξεκίνησε όταν η J.Lo κάθισε με τον σταρ του «Jason Bourne» και τη σύζυγό του, Luciana Damon, σε ένα κοινό τραπέζι. Οι δυο τους είχαν μια σοβαρή κουβέντα, γέλασαν αλλά μίλησαν και με ένταση και ο Matt ως ένδειξη στήριξης και συμπόνιας φάνηκε να κρατά τα χέρια της Jen.

2024 TIFF -

Luciana Barroso και Matt Damon

Invision

Ποια άποψη είχε ο Damon για τους Bennifer 2.0

Όταν το 2021 οι Bennifer ήταν ξανά μαζί μετά από σχεδόν 20 χρόνια, ο 53χρονος σήμερα Damon είχε μιλήσει στο EXTRA και είχε δείξει τη στήριξή του:

«Ο Ben είναι ο καλύτερος, του αξίζει κάθε ευτυχία, χαίρομαι και για τους δύο», είχε πει ο Matt τον οποίο όμως οι φήμες ήθελαν να προειδοποιεί τον κολλητό του πως η σχέση θα μπορούσε να ναυαγήσει όπως συνέβη και το 2003:

«Ο Matt προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Ben όταν τα ξαναβρήκε με τη Jen πως τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν με τον ίδιο τρόπο, ο Matt ήταν εκεί και στον πρώτο χωρισμό και ένιωσε πως όλα θα ξανασυμβούν», τόνισε πηγή της Daily Mail και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Damon για την σοφή πρόβλεψή του.

Εν τω μεταξύ, η Lopez έχει έναν δεύτερο ρόλο στην ταινία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του παλαιστή Anthony Robles. Η Λόπεζ υποδύεται τη μητέρα του Ρόμπλες στο δράμα στο οποίο πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζάρελ Τζερόμ, Μάικλ Πένα και Ντον Τσεντλ. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Page Six αποκάλυψε ότι ο Affleck δεν θα παρευρεθεί στο μεγάλο ντεμπούτο της ταινίας στον Καναδά εν μέσω του διαζυγίου του με τη Lopez. Αν και η ηθοποιός των «Hustlers» έλαβε μέρος στην ταινία μήνες πριν από το χωρισμό με τον Ben, ο σκηνοθέτης William Goldenberg ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η επιλογή του δεν είχε καμία σχέση με τον γάμο των Bennifer.

Δεν είναι σαφές πώς το διαζύγιο του ζευγαριού θα επηρεάσει την περιοδεία της ταινίας, καθώς η Λόπεζ είχε προηγουμένως ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφερόταν να συζητήσει την κατάσταση του γάμου της στο κόκκινο χαλί, κάτι που έκανε άλλωστε και στην περιοδεία της ταινίας Atlas στην οποία πρωταγωνιστούσε ενώ οι φήμες περί χωρισμού έδιναν και έπαιρναν.

Ποια είναι η προιστορία του Damon με την Jennifer;

Ο Matt είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση των Bennifer που έλειξε άδοξα το 2003 αρχικά και το 2024 τελικά.

Το 2015 και μιλώντας στο Hollywood Reporter για τον κολλητό του, ο Damon είχε ρίξει τα καρφιά του στην Lopez:

«Πριν από δέκα χρόνια, η δημόσια εικόνα του Beν ήταν πολύ διαφορετική από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Ήταν σαν να μιλούσαν για κάποιον άλλο με όλη αυτή τη βαβούρα για τη σχέση του με την Τζένιφερ Λόπεζ. Τον περιέγραφαν σαν ένα άτομο που δεν ήταν. Ήταν πραγματικά οδυνηρό. Ήταν οδυνηρό να είσαι φίλος του, γιατί δεν ήταν δίκαιο, ξέρεις; Κατά τη γνώμη μου, κανείς δεν τον κατάλαβε πραγματικά».

Τι μπορεί να είπαν Damon και JLO επί 20 λεπτά;

Η Jennifer εξηγούσε στον Matt πόσο δύσκολο ήταν να πάρει την απόφαση να χωρίσει μόνη της τον κολλητό του, τη στιγμή που ίδιος παρέμενε εξαφανισμένος.

20 λεπτά, πήρε στην Jen να εξηγήσει στον Matt πως η ψυχοθεραπεία 20 ετών μπήκε στο καλάθι των αχρήστων μετά την φυγή του Affleck.

20 λεπτά ο Damon έλεγε από μέσα του «τι αμαρτίες πληρώνω, άλλος κολλητός δεν μπορούσε να μου τύχει, 20 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά και δεν πληρώνομαι».

Επί 20 λεπτά η Jennifer ζητούσε τη γνώμη του Matt για το πώς θα ξανακερδίσει την καρδιά του Ben.