Joe Jonas - Sophie Turner: Βγήκε και επίσημα το διαζύγιό τους ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Joe Jonas - Sophie Turner: Βγήκε και επίσημα το διαζύγιό τους ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους
Joe Jonas, left, and Sophie Turner arrive at the second annual Academy Museum gala at the Academy Museum of Motion Pictures on Saturday, Oct. 15, 2022, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Invision

Ο Joe Jonas και η Sophie Turner, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και δύο κόρες οριστικοποίησαν το συμφωνητικό του διαζυγίου τους.

Ένα χρόνο μετά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ο τραγουδιστής Joe Jonas και η ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Game of Thrones, Sophie Turner κατέληξαν σε συμφωνία με το διαζύγιό τους να βγαίνει και επίσημα, όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα που έλαβε το TMZ στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ερωτευμένος ο Joe Jonas με την Laila Abdallah; Τα τετ-α-τετ στην Ελλάδα που φούντωσαν τις φήμες

Οι όροι του διαζυγίου

Παρότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου οι όροι του διαζυγίου τους χαρακτηρίζονται «εμπιστευτικοί», ο δικαστής έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε αυτό οριστικοποιώντας την κατάσταση.

Οι λεπτομέρειες του χωρισμού Joe - Sophie

Οι διαδικασίες του χωρισμού του ζευγαριού είχαν ξεκινήσει άλλωστε, εδώ και καιρό, με τον Joe Jonas να υποβάλλει την αίτηση διαζυγίου από την Sophie τον Σεπτέμβριο του 2023 και ύστερα από τέσσερα χρόνια γάμου, δηλώνοντας στα δικαστικά έγγραφα που είδε η E!News ότι «ο γάμος τους έχει χαλάσει ανεπανόρθωτα».

Από τότε, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου βελούδινα για τον χωρισμό τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Sophie Turner -έχοντας αποκτήσει την 3χρονη Willa και την 2 ετών Delphine, με τον τραγουδιστή- κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ισχυριζόμενη ότι εμπόδιζε τα παιδιά τους, που είναι πολίτες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, να επιστρέψουν στην Αγγλία παρακρατώντας τα διαβατήριά τους.

APTOPIX 2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala
Joe Jonas, left, and Sophie Turner attend The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the "In America: An Anthology of Fashion" exhibition on Monday, May 2, 2022, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)AP

Απαντώντας στη μήνυση εκείνη την εποχή, ο εκπρόσωπος του Joe Jonas ξεκαθάρισε το τοπίο, λέγοντας ότι τα παιδιά «δεν απήχθησαν» και ότι επιδίωξή του ήταν η κοινή λογική μέριμνα και από εκείνον και την πρώην σύζυγό του, ώστε οι κόρες τους να μεγαλώνονται από κοινού.

Ένα μήνα μετά από αυτό το συμβάν, το ζευγάρι κατέληξε σε συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους - μια απόφαση που όπως υποστήριξε η Turner πάρθηκε με γνώμονα το μέλλον των κοριτσιών τους.

«Το όνειρό μου είναι να κάνω "μεγάλα" Χριστούγεννα, στα οποία οι κόρες μου θα μπορούν να έχουν τον μπαμπά τους εκεί, όλη την οικογένεια του Joe και τους παππούδες τους», είχε πει η ηθοποιός στη βρετανική Vogue σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου.

«Θέλω απλώς τα κορίτσια να αισθάνονται ότι τα αγαπούν και ότι όλοι είναι εκεί για αυτές».

«Ο Joe είναι ένας υπέροχος πατέρας για τα παιδιά μας και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να ζητήσω», είχε πει επίσης η ηθοποιός με εκείνον να έχει σύμφωνα με πηγές την ίδια θετική στάση απέναντι στην πρώην σύζυγό του, παρότι το όνομά του συνδέθηκε αργότερα και με το μοντέλο Stormi Bree και την ηθοποιό Laila Abdullah, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το αν εκείνος τελικά προχώρησε στην προσωπική του ζωή, όπως φαίνεται πως έχει κάνει εδώ και μήνες η Sophie Turner με τον Peregrine Pearson.

https://www.instagram.com/p/C2yVhlSPhor/