Ο Γιατρός Μαρκουλάκης το πάλεψε αλλά στην τηλεθέαση κέρδισε ο «γιατρός» του ταξιδιού... Γρηγόρης

Πατούλια Κατερίνα
Ο Γιατρός Μαρκουλάκης το πάλεψε αλλά στην τηλεθέαση κέρδισε ο «γιατρός» του ταξιδιού... Γρηγόρης

Το RoadShow, ο παλιός και αγαπημένος Όμορφος Κόσμος του Γρηγόρη Αρναούτογλου επέστρεψε στις οθόνες μας και κατάφερε να κερδίσει το κοινό.

Με δύο μεγάλες επιστροφές έκλεισε η Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2024 και με την τηλεθέαση να μοιράζεται ανάμεσα στο Roadshow του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στον Γιατρό με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Νικητής ο Γρηγόρης!

Το prime time λάτρεψε την επιστροφή του Αρναούτογλου σε αυτό με το οποίο τον γνωρίσαμε έτσι κι αλλιώς, μια ταξιδιωτική εκπομπή δρόμου με αυθορμητισμό και τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Το RoadShow του Αρναούτογλου που θύμισε εποχές Όμορφου Κόσμου, έκλεισε με 24,9% -δυναμικό και 26,7% στο σύνολο.

https://www.instagram.com/reel/DASxmORI-_n/

«Εκπομπή υπόδειγμα» είπαν για το Roadshow και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε όμορφο τον κόσμο της TV

Στο πρώτο του τηλεοπτικό οδοιπορικό στην Κρήτη ο Γρηγόρης και ο συνταξιδιώτης του Διονύσης Κυπριώτης συνάντησαν μέχρι και τον πατέρα του Γιάννη Χαρούλη.

Από την άλλη, η επιστροφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον ρόλο του Αντρέα Βρεττού στον Γιατρό του Alpha με ένα διπλό επεισόδιο, έφτασε το 19,5% στο δυναμικό και 17,2% στο σύνολο τηλεθέασης.

Την ίδια ώρα τα ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έπιαναν βάση με το Survivor και τις αποχωρήσεις του- οικειοθελείς και μη- να κλείνει στο 10,1% στο δυναμικό κοινό και 15,3% στο σύνολο και το Tempting Fortune να φτάνει μόλις το 5,7% - δυναμικό - και 8,9% στο σύνολο.

Ο Γιατρός έκανε πρεμιέρα αλλά κανείς δεν χάρηκε με την απόλυση Μαρκουλάκη και τον θάνατο του Μιχάλη

Μένει να δούμε αν ο Γιατρός, με την προβολή του κάθε Τρίτη - κι όχι Δευτέρα όπως τον είχαμε συνηθίσει και με τις αντικαταστάσεις ηθοποιών από την πρώτη σεζόν- ειδικά εκείνη της Δημήτρας Σιγάλα τον ρόλο της οποίας ως συζύγου του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη υποδύεται πια η Θάλεια Ματίκα, θα καταφέρει να κρατήσει το κοινό του, που τόσο τον αγάπησε πέρσι.

Από την άλλη, τίθεται το ερώτημα πόσο Γρηγόρη μπορεί να αντέξει το τηλεοπτικό κοινό, με τον Γρηγόρη να επιστρέφει καθημερινά με τον Εκατομμυριούχο- που έσκισε κι εχθές με 14,8 και 15,7% στο σύνολο, το The 2Night Show και το RoadShow!

DPG Network