Στο ποστ της Paltrow για την 6η επέτειο με τον Falchuk, το photoshop έγινε θέμα συζήτησης στα σχόλια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο ποστ της Paltrow για την 6η επέτειο με τον Falchuk, το photoshop έγινε θέμα συζήτησης στα σχόλια

Δύο μέρες αφότου γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της, η Gwyneth Paltrow γιόρτασε και 6 χρόνια έγγαμου βίου με τον σύζυγό της, Brad Falchuk.

Ένας μήνας γεμάτος γιορτές και χαρά ήταν ο Σεπτέμβρης για την Gwyneth Paltrow, αφού από τη μία στις 27 του μήνα η ίδια γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της, από την άλλη στις 29/9 έκλεισε 6 χρόνια γάμου με τον Brad Falchuk.

Gwyneth Paltrow: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο και την κόρη της ήρθε από τις διακοπές στο Nashville

H ανάρτηση της Gwyneth Paltrow για την επέτειο και τα σχόλια για το photoshop

Mε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της για την 6η επέτειο του γάμου τους.

Όπως θα δεις η ίδια επέλεξε μια φωτογραφία, στην οποία οι δυο τους βρίσκονται πάνω σε ένα sup και δίνουν ένα τρυφερό φιλί, με τον χρόνο να μοιάζει σαν να έχει σταματήσει και για τους δύο.

https://www.instagram.com/p/DAg1mKFovgK/

Η Gwyneth Paltrow είχε ευχηθεί με αυτόν τον τρόπο στον σύζυγό της και στην 5η επέτειο του γάμου τους, δημοσιεύοντας και τότε μια φωτογραφία τους - λίγο πιο φθινοπωρινή - γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της απλά τον αριθμό 5, αφού η εικόνα «μιλούσε» από μόνη της.

https://www.instagram.com/p/CjG7F8_ON6c/

Παρ' όλα αυτά και όσον αφορά την φετινή της ανάρτηση, οι followers της Gwyneth Paltrow δεν στάθηκαν αμιγώς στο να στείλουν τις ευχές τους σε εκείνη και τον σύζυγό της για την επέτειό τους αλλά σχολίασαν επίσης, και το μίνι photoshop που έκανε η ίδια στους γλουτούς της.

«Γιατί photoshop;», ανέφερε μία χρήστης.

«Mήπως η λίμνη αποφάσισε να κυματίζει 80 εκατοστά μακριά από τους μηρούς της...Έχει θολώσει και την περιοχή γύρω από το στομάχι της...Όχι ότι το χρειάζεται», γράφει μια άλλη follower.

Kαι κάπου εκεί αρχίζει κανείς να αναρωτιέται για ποιον λόγο σε μια ανάρτηση που αφορά την επέτειο ενός ζευγαριού, αυτό που σχολιάζεται είναι το photoshop και όχι το ρομαντικό φιλί τους στη λίμνη. Όταν μάλιστα, ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να δημοσιεύει στο προσωπικό του προφίλ ό,τι θέλει.

Παρότι, λοιπόν ο τοξικός χαρακτήρας των social media «έλαμψε» ξανά, η Gwyneth Paltrow δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τέτοιου είδους σχόλια.

Η ιστορία αγάπης της Gwyneth με τον Brad

Η Gwyneth Paltrow γνώρισε τον Brad Falchuk το 2010, όταν εμφανίστηκε στην επιτυχία της τηλεοπτικής μιούζικαλ σειράς Glee, στην οποία εκείνος ήταν συνδημιουργός και παραγωγός.

Ξναβρέθηκαν το 2014, μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον πρώτο σύζυγό της και frontman των Coldplay, Chris Martin και τελικά δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Απρίλιο του 2015 σε ένα πάρτι γενεθλίων, αφότου πέρασαν κάποιοι μήνες που οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι.

Στις 8 Ιανουαρίου 2018, η Paltrow και ο Falchuk ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν, ενώ στον γάμο τους που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2018, στο Hamptons του Long Island της Νέας Υόρκης, οι καλεσμένοι ήταν μόλις 70.

Το ζευγάρι δημιούργησε έτσι μια μικτή οικογένεια, αφού τόσο ο σεναριογράφος και παραγωγός όσο και η ηθοποιός είχαν αποκτήσει από δύο παιδιά από τους πρώτους γάμους τους. Φυσικά η αρχή ενός τέτοιου δεσμού, ενός τέτοιου γάμου δεν είναι πάντα εύκολη.

Όπως είχε αναφέρει όμως ο Brad Falchuk, το να ενώσουν τις οικογένειές τους με την ηθοποιό ήταν κάτι που ήθελε και υπομονή και διαρκή εξέλιξη, λόγω του ότι ήταν ήδη γονείς.

https://www.instagram.com/reel/C_bqSpwPC9N/

Στις δηλώσεις και των δύο πάντως, φαίνεται πόσο ερωτευμένο ζευγάρι είναι οι δυο τους.

Ενώ ο Falchuk, στα γενέθλιά της το 2021 είχε κάνει μια ανάρτηση για εκείνη - σκέτη ερωτική εξομολόγηση.

«Όταν ζεις με αυτή τη γυναίκα, μερικά πράγματα γίνονται ξεκάθαρα. Υπάρχουν τα προφανή πράγματα - ότι είναι όμορφη, ότι είναι αστεία, ότι της αρέσουν τα πράγματα όπως της αρέσουν, όταν της αρέσουν. Ότι είναι πάντα απασχολημένη - αλλά έχει πάντα χρόνο για σένα. Αλλά τα δύο πράγματα που πραγματικά ξεχωρίζουν είναι ότι παρατηρεί. Και δρα. Πολλοί άνθρωποι παρατηρούν χωρίς να ενεργούν. Παρατηρούν. Μετά παραπονιούνται ή κουτσομπολεύουν ή σηκώνουν τους ώμους τους. Και πολλοί άνθρωποι ενεργούν χωρίς να το προσέχουν.(...) Μπορεί να παρατηρήσει ότι χρειάζεστε μια αγκαλιά και να σας δώσει μια εξαιρετική. Μπορεί να παρατηρήσει ότι πεινάτε και να σας φτιάξει ένα νόστιμο σάντουιτς με αυγά. Μπορεί να παρατηρήσει ότι αγαπάς τους Red Sox και θα ζήσει και θα πεθάνει μαζί τους ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνει τι στο καλό συμβαίνει στο παιχνίδι», ήταν μερικά απ' όσα έγραφε ο Brad για την αγαπημένη του.

https://www.instagram.com/p/CUVH8Jko5Qd/
DPG Network