Emma Stone: Ξύρισε το κεφάλι της για τη νέα ταινία του Λάνθιμου; H εμφάνιση που έγινε viral

Γεωργία Βλαχοπούλου
Emma Stone: Ξύρισε το κεφάλι της για τη νέα ταινία του Λάνθιμου; H εμφάνιση που έγινε viral
Actress Emma Stone, right, and director Yorgos Lanthimos pose for photographers at the photo call for the film 'The Favourite' at the 75th edition of the Venice Film Festival in Venice, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Copyright 2018 The Associated Press. All Rights Reserved.

Oι θαυμαστές της πάντως αυτό πιστεύουν! Αλλιώς γιατί να φορούσε περούκα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Νέα Υόρκη;

Είναι αλήθεια πως η Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος ειδικά την περσινή χρονιά κατάφεραν να αποδείξουν πως είναι ένα πολύ δυνατό δίδυμο. H Bella Baxter των «Poor Things» υπό την καθοδήγηση του Έλληνα σκηνοθέτη και με την ερμηνεία της γνωστής ηθοποιού κατάφερε όχι μόνο να γίνει αντικείμενο συζήτησης σε κάθε παρέα, αλλά να λατρευτεί και να χαρίσει και στους δύο από ένα Oscar (από τα συνολικά 11 που έλαβε η ταινία).

96th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party
Emma Stone arrives at the Vanity Fair Oscar Party on Sunday, March 10, 2024, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Calif. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)Invision

Εσύ πρόσεξες τη φράση του Αριστοτέλη που χρησιμοποίησε η Emma Stone παραλαμβάνοντας το Όσκαρ της;

Μετά και το «Kinds of Kindness» (ελλ. τίτλος «Ιστορίες Καλοσύνης»), της επόμενης ταινίας του Λάνθιμου στην οποία και πάλι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν και η Emma Stone, το καλλιτεχνικό δίδυμο και φίλοι του Hollywood φαίνεται πως θέλουν να γράψουν ξανά ιστορία με τη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Έλληνας σκηνοθέτης με πρωταγωνίστρια την μούσα του και πάλι.

Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα περί τίνος πρόκειται ωστόσο, αν αληθεύουν οι φήμες πως η Emma Stone ξύρισε το κεφάλι της για χάρη της ταινίας αυτής, ίσως μιλάμε για ακόμα πιο δυνατή ερμηνεία από την ήδη εξαιρετική ηθοποιό.

Ξύρισε τα μαλλιά της η Emma Stone;

Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν η Emma Stone βρέθηκε, στη Νέα Υόρκη στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, «Bugonia».

Οι λάτρεις του κινηματογράφου ίσως γνωρίζουν ήδη τον τίτλο της ταινίας, καθώς και το ότι αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που οι δυο τους συνεργάζονται μετά τα The Favourite, Poor Things και Kinds of Kindness.

Λάνθιμος & Kinds of Kindness: Παζλ με εξουσίες και ένστικτα που δεν είναι εύκολο να αρέσουν

Πολλοί βέβαια, έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως η νέα ταινία της Stone με τον Λάνθιμο θα επισκιαστεί από το νέο της look, αφού οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο έδειχναν την ηθοποιό με ένα στενό σκουφί, κάνοντας τους θαυμαστές να πειστούν ότι ξύρισε τα χαρακτηριστικά κόκκινα μαλλιά της.

Kαι δεν είναι μόνο το σκουφί που φορούσε η ηθοποιός από το οποίο δεν φαίνονταν καθόλου τα μαλλιά της που κίνησε τις υποψίες πως ξύρισε το κεφάλι της.

Μόλις μια μέρα πριν είχε βρεθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης και σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο X, η ίδια φάνηκε να φτιάχνει την περούκα της. Στο σύντομο βίντεο η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φάνηκε να ταλαιπωρείται αρκετά με τα μαλλιά της προσπαθώντας να τα ξαναβάλει στη «θέση» τους, αφού αγκάλιασε τη σύζυγο του Kieran Culkin, Jazz Charton.

Ενώ οι λεπτομέρειες για το «Bugonia» και της υπόθεσης της ταινίας δεν είναι ακόμα συγκεκριμένες, το IndieWire μοιράστηκε ότι μέρος της ταινίας γυρίστηκε το καλοκαίρι και ότι η υπόθεση αφορά «έναν ανώριμο άνδρα που πιστεύει ότι ένα στέλεχος φαρμακευτικής είναι στην πραγματικότητα εξωγήινος και αποφασίζει να τον απαγάγει για να σταματήσει μια επερχόμενη εισβολή».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης ο Jesse Plemons και είναι ένα remake της κορεατικής ταινίας του 2003, «Save the Green Planet».

LA Premiere of
Jesse Plemons arrives at the premiere of "Will & Harper" on Thursday, Sept. 19, 2024, at the Egyptian Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)Invision

Βέβαια, στους κινηματογράφους αναμένεται να την δούμε τον Νοέμβριο του 2025.

Η σχέση της Εmma Stone με τον Λάνθιμο

Πάντως δεν θα μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση αν η Emma Stone πραγματικά εμπιστεύτηκε τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Λάνθιμου για ακόμα μια φορά και ξύρισε το κεφάλι της.

«Προφανώς του έχω πλήρη, έντονη εμπιστοσύνη», είπε η Emma Stone σε συνέντευξή της μετά το Poor Things, «και ως ηθοποιός, είναι το καλύτερο συναίσθημα ποτέ, γιατί είναι τόσο σπάνιο να νιώθεις πως ό,τι κι αν κάνεις, προστατεύεσαι από τον σκηνοθέτη σου».

France Cannes 2024 Kinds of Kindness Portraits
Emma Stone, left, and director Yorgos Lanthimos pose for a portrait photograph for the film 'Kinds of Kindness' at the 77th international film festival, Cannes, southern France, Saturday, May 18 2024. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)Invision

«Έχουμε μια υπέροχη σχέση», είπε από τη μεριά του ο Γιώργος Λάνθιμος κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών για τη νέα του συνεργασία με την Stone, σύμφωνα με το Associated Press. «Απλώς μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί».

DPG Network