Ο Nicolas Cage ήρθε στην Ελλάδα με εντελώς διαφορετικό look, αλλά οι θαυμαστές του τον εντόπισαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Nicolas Cage ήρθε στην Ελλάδα με εντελώς διαφορετικό look, αλλά οι θαυμαστές του τον εντόπισαν

Τους πραγματικούς σταρ δεν τους καταλαβαίνεις και ο Nicolas Cage με την απλότητά του στον Πειραιά το απέδειξε.

Ο Nicolas Cage επισκέφτηκε και πάλι τη χώρα μας με αφορμή τα γυρίσματα της νέας ταινίας τρόμου στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει με τίτλο «The Carpenter’s Son».

Η ταινία αυτή εξερευνά μυστηριώδη γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας του Ιησού και κάποια από τα γυρίσματα έγιναν στα Μέγαρα, ενώ ο γνωστός Χολιγουντιανός ηθοποιός έμενε στους Αγίους Θεοδώρους.

Nicolas Cage & Riko Shibata έγιναν γονείς και αποκάλυψαν το όνομα του μωρού

Αγνώριστος ο Nicolas Cage στον Πειραιά

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ωστόσο, ο ίδιος δεν παρέλειψε να εξερευνήσει και την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα τη γειτονιά του Πειραιά.

Όπως θα δεις όμως, από την ανάρτηση του υπεύθυνου του μαγαζιού στο οποίο επέλεξε να γευματίσει ο 60χρονος ηθοποιός δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα που είχαμε συνηθίσει να έχουμε στο μυαλό μας για εκείνον και γι' αυτό φυσικά οφείλεται ο νέος του ρόλος.

Με λευκά μούσια και μακριά μαλλιά, καπέλο και γυαλιά ο Nicolas Cage επέλεξε τη συγκεκριμένη περιοχή για να δοκιμάσει τις διάφορες νοστιμιές της χώρας μας, (ανάμεσά τους και χειροποίητο τζατζίκι και ντολμαδάκια), ενώ μαζί του σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν και η 29χρονη σύζυγός του με την κόρη τους, Αugust.

https://www.instagram.com/p/DBLkCzbMwNH/

H σύζυγος του Nicolas Cage και ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους

Η Riko Shibata είναι η πέμπτη σύζυγος του ηθοποιού ο οποίος έχει ήδη 2 γιους (τον 31χρονο Weston Cage και τον 16χρονο Kal-El Cage) από τους προηγούμενους γάμους του.

Ο Cage και η Shibata γνωρίστηκαν στα τέλη του 2020, όταν ο ηθοποιός βρέθηκε στην Ιαπωνία για επαγγελματικό ταξίδι. Ο ηθοποιός έκανε γυρίσματα για την sci-fi ταινία τρόμου «Prisoners of the Ghostland», όπου η Ricο έκανε και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

d0db047c-cage2.jpg

Ο έρωτάς τους ήταν, όπως φάνηκε κεραυνοβόλος και η διαφορά ηλικίας δεν τους σταμάτησε, αντίθετα τους έφερε πιο κοντά. Μάλιστα, ο Χολυγουντιανός σταρ μόλις είχε χωρίσει την τέταρτη κατά σειρά σύζυγό του Εrika Koike σε ένα γάμο που κράτησε μόνο για τέσσερις μέρες το 2019.

DPG Network