Έχουν και οι διάσημοι τους εθισμούς τους

Έχουν και οι διάσημοι τους εθισμούς τους

Πέντε προβλήματα που ταλαιπωρούν τους celebrities.

Η Cameron Diaz μπορεί να χώρισε από τον Justin Timberlake, της έμεινε όμως ο εθισμός στον οποίο μάλιστα τη σύστησε αυτός. Το γκολφ μπήκε στη ζωή της το 2000 και από τότε και για οκτώ συναπτά έτη ασχολήθηκε εντατικά. Όταν συνειδητοποίησε πως το συμπαθέστατο άθλημα της είχε γίνει επικίνδυνος εθισμός αποφάσισε να το σταματήσει για να απελευθερωθεί και να μην πληρώνει τσάμπα το πανάκριβο σπορ.

Ο Robert Pattinson δηλώνει φανατικός της Diet Coke, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως πολλές φορές τυχαίνει να πετάξει τα σκουπίδια του και να έχει μέσα τριακόσια αλουμινένια κουτάκια από Diet Coke. Τουλάχιστον είναι Diet και δε χαλάει το φιδίσιο του κορμί.

Η Nicole Kidman αποκάλυψε πως έχει μανία με τη σοκολάτα και τα κέικ. Μπορεί να παραδέχτηκε πως δεν έχει την άνεση να τρώει κάθε μέρα τις αγαπημένες τις λιχουδιές, αλλά απολαμβάνει ένα κομμάτι πολλές φορές την εβδομάδα. Εάν τα καταφέρνει η Nicole, τότε κάτι ξέρει παραπάνω.

Η Paris Hilton δεν είναι εθισμένη στις ατελείωτες ώρες shopping, στα τσιουάουα και τους άντρες. Η διάσημη κληρονόμος δηλώνει εθισμένη στην αδρεναλίνη και πιο συγκεκριμένα στο συναίσθημα που την κυριεύει κάθε φορά που κάνει skydiving. Το ξεκίνησε για πλάκα στα γενέθλιά της το 2007 και από τότε έχει μετατραπεί σε junkie αδρεναλίνης.

Η Rihanna δείχνει σε κάθε της κίνηση τη μανία της με την τέχνη και τη μόδα. Είτε πρόκειται για κάποιο από τα ψαγμένα τατουάζ της, είτε για ένα ακόμα εκκεντρικό styling, η κοκκινομάλα star έχει εξελίξει την αγάπη της σε εθισμό. Ξεκινώντας με ένα πίνακα που ζωγράφισε ο Ronnie Wood των Rolling Stones και απεικονίζει τον Bob Marley, η Rihanna δήλωσε πως το να έχεις έναν πίνακα που έχει φτιάξει ένας θρύλος να απεικονίζει ένα θρύλο είναι πολύ σπάνιο. Τελικά, η νεαρή star φαίνεται να είναι πιο ξύπνια απ' όσο νομίζαμε.