Πρίγκιπας Edward -Δούκισσα Sophie: Αποδεικνύουν πως υπάρχει αγάπη μετά από 25 χρόνια γάμου

Πρίγκιπας Edward -Δούκισσα Sophie: Αποδεικνύουν πως υπάρχει αγάπη μετά από 25 χρόνια γάμου

Μέσα από δύο ρομαντικά πορτρέτα αντικατόπτρισαν την ουσιαστική αγάπη που παραμένει ζωντανή εδώ και 25 χρόνια.

19 Ιουνίου 1999 κι από τότε έχουν περάσει 25 ολόκληρα χρόνια που ο πρίγκιπας Edward και η σύζυγός του Δούκισσα Sophie, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας παραμένει ακόμα ερωτευμένο και φέτος για τα 25 χρόνια κοινού βίου, γιόρτασε την επέτειο γάμου του με ένα νέο τρυφερό πορτρέτο.

Τα εν λόγω πορτρέτα τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Chris Jelf, στον κήπο του σπιτιού τους στο Bagshot Park του Surrey και αντικατοπτρίζουν την ουσιαστική αγάπη τους που παραμένει ζωντανή εδώ και τόσα χρόνια.

Παρούσα η Kate Middleton στο Trooping the Colour- Το νέο μήνυμα-εξομολόγηση για την υγεία της

Στις φωτογραφίες του ζευγαριού ο πρίγκιπας Edward αγκαλιάζει τρυφερά τη σύζυγό του ενώ εκείνη κρατά στοργικά το δικό του χέρι με το δικό της.

Μέσα από αυτές τις κοινές φωτογραφίες τους το βασιλικό ζευγάρι θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τους ευχήθηκαν σε αυτή τη σημαντική μέρα γι' αυτούς.

Έτσι μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της βασιλικής οικογένειας, η Δούκισσα Sophie και ο Πρίγκιπας Edward έγραψαν:


«Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τα πολλά ευγενικά και υπέροχα μηνύματα που λάβαμε για την επέτειο του γάμου μας. Ευχόμαστε σε όλους όσους γιορτάζουν τις δικές τους επετείους μια ξεχωριστή μέρα».

https://www.instagram.com/p/C8ZY-5kI4jr/

Ένας παραμυθένιος γάμος που αντέχει στον χρόνο

Ήταν αρχές της δεκαετίας του 1990 όταν ο πρίγκιπας Edward και η τότε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και πλέον Δούκισσα του Εδιμβούργου, Sophie, συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια εκδήλωση τένις. Από εκείνη την ημέρα δημιούργησαν μία σχέση που κρατά μέχρι σήμερα. Αργότερα μετά από κάποια χρόνια, οι ίδιοι ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και στη συνέχεια τον γάμο τους.

Ο γάμος τους ήταν πράγματι παραμυθένιος. Η Δούκισσα του Εδιμβούργου είχε φορέσει ένα ονειρεμένο νυφικό από μεταξωτή οργάντζα, το οποίο ήταν στολισμένο με 325.000 κρύσταλλα και πέρλες. Η σχεδιάστρια του νυφικού ήταν η Samantha Keswick, ενώ για αξεσουάρ η νύφη φορούσε μια τιάρα από την προσωπική συλλογή κοσμημάτων της αείμνηστης βασίλισσας. Τέλος τα μαλλιά της Sophie ήταν σε ένα χαμηλό σινιόν και το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους που αναδείκνυαν τα χαρακτηριστικά της.

H 59χρονη Stéphanie του Μονακό ποζάρει με την 30χρονη κόρη της και παραμένει αληθινό top model

Το βασιλικό ζευγάρι τότε επέλεξε να παντρευτεί στο Κάστρο του Windsor, ενώ το dress code του γάμου τους ήταν το casual chic χωρίς καπέλα αλλά και χωρίς κάποια στρατιωτική ή κρατική συμμετοχή. Για την ιστορία να πούμε ότι η τελετή του γάμου είχε μεταδοθεί και από την τηλεόραση, και όπως είχε γίνει τότε γνωστό, πάνω από 200 εκατομμύρια τηλεθεατές είχαν συντονιστεί για να παρακολουθήσουν τον τότε παραμυθένιο γάμο του Edward και της Sophie.

Αναφέρεται ότι άξιζε περίπου 105.000 δολάρια, μόνο το δαχτυλίδι, το οποίο διαθέτει ένα κεντρικό οβάλ διαμάντι δύο καρατίων που πλαισιώνεται από δύο μικρότερα διαμάντια σε σχήμα καρδιάς.

https://www.instagram.com/reel/C8Y8jWvIY5p/

Πριν από τον γάμο τους το 1999, ο πρίγκιπας Έντουαρντ είχε πει:

«Καταφέρνουμε να γελάμε για τα ίδια πράγματα και έχουμε την τύχη να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, που είναι το πιο σημαντικό από όλα».

O πρίγκιπας Edward και η Δούκισσα του Εδιμβούργου, Sophie, μέσα από αυτό τον γάμο απέκτησαν δύο παιδιά τη Λαίδη Λουίζα Ουίνδσορ και τον Ιάκωβο Κόμη του Ουέσσεξ. Ο πρίγκιπας Edward είναι μικρότερος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Πρίγκιπα Φιλίππου, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι είναι ο μόνος από τα τέσσερα παιδιά τους, που παντρεύτηκε και δεν χώρισε ποτέ.

1718822402521-975481805-royaltywithme_1718798905_3393853657947577481_59187143724.jpg