Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έγκυος για δεύτερη φορά αλλά η πρωτότοκη κόρη της εντυπωσίασε

Πατούλια Κατερίνα
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έγκυος για δεύτερη φορά αλλά η πρωτότοκη κόρη της εντυπωσίασε

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi, όπως επιβεβαιώθηκε την Τρίτη 1/10/24.

Η 36χρονη πριγκίπισσα Βεατρίκη θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά και το Παλάτι, η αδερφή της και η μητέρα της δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους και διαδικτυακά.

https://www.instagram.com/p/DAlYZhLM4vG/

Πρώτη ήρθε η ανακοίνωση του Παλατιού για την εγκυμοσύνη της Βεατρίκης όπου και ανέφερε:

«Η Βασιλική Υψηλότης Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους στις αρχές της άνοιξης ένα αδερφάκι για τον Wolfie, οκτώ ετών, και τη Sienna, τριών ετών. Η Αυτού Μεγαλειότητα ο βασιλιάς ενημερώθηκε και οι δύο οικογένειες χαίρονται με τα νέα».

https://www.instagram.com/p/DAlxz75ucf6/

Η κόρη του Δούκα της Υόρκης, Andrew και κόρη και της Sarah Ferguson είναι επίσης θετή μητέρα του οκτάχρονου Wolfie από τον αρραβώνα του συζύγου της Edoardo- του οποίου το πλήρες όνομα είναι Christopher Mapelli Mozzi- με την πρώην του Dara Huang.

Δύο νέες φωτογραφίες από την οικογένεια κοινοποιήθηκαν για να πλαισιώσουν την ανακοίνωση, με τη μία να δείχνει την ολόξανθη Sienna να περπατά κρατώντας τα χέρια του πατέρα της και του μεγάλου της αδερφού Wolfie.

Η Sienna απέσπασε την πλειονότητα των σχολίων των fans της Βεατρίκης με τον κόκκινο φιόγκο στα μαλλιά της, τις κίτρινες γαλότσες και και το ολόσωμο αδιάβροχο φορμάκι της.

Η Sienna γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια τον περασμένο μήνα με τη γιαγιά Sarah να λέει HELLO!

https://www.instagram.com/p/DAmFRK2iP_H/

«Περάσαμε τόσο καλά, με μπαλόνια και ένα υπέροχο κέικ μονόκερου».

Σε μια άλλη φωτογραφία, η πανευτυχής εγκυμονούσα – φορώντας ένα μαύρο τζάκετ – χαμογελά στην κάμερα, ενώ την αγκαλιάζει ο Edoardo.

Το μωρό θα είναι ο ανιψιός ή η ανιψιά του Βασιλιά και θα είναι το 11ο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, πίσω από τη μεγάλη του αδερφή, Sienna. Το παιδί δεν θα έχει επίσημο βασιλικό τίτλο καθώς ο Εντοάρντο δεν έλαβε έναν από την αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ Β' κατά τον γάμο του με τη Βεατρίκη.
Ωστόσο, ο Edoarto έχει ιταλική κληρονομιά και είναι Κόμης, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά του έχουν τους τίτλους ευγένειας των κόμηδων ή της «ευγενούς ντόνα».

Ο πρίγκιπας Andrew και η Fergie είναι επίσης παππούδες των γιων της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρούκσμπανκ, August, τριών ετών, και του ενός έτους Εrnest.

Η Sarah εξέφρασε τη χαρά της που θα γίνει ξανά γιαγιά καθώς δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες της Βεατρίκης με τη Sienna

«Είμαι μια πολύ περήφανη γιαγιά σήμερα. Μια τέτοια απίστευτη ευλογία. Ο Wolfie, ο August, ο Ernie και η Sienna είναι ενθουσιασμένοι με το πέμπτο μέλος στην παρέα τους», έγραψε η δούκισσα και ακολούθησε ένα μακροσκελές μήνυμα προς την Βεατρίκη:

«Αγαπητή Βεατρίκη, οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν ακριβώς τη χαρά και τον ενθουσιασμό που νιώθω καθώς εσείς και ο Έντο ετοιμάζεστε να καλωσορίσετε μια ακόμη πολύτιμη προσθήκη στην όμορφη οικογένειά σας. Το να γίνω ξανά γιαγιά γεμίζει την καρδιά μου με τόση ευτυχία και ευγνωμοσύνη.

Το να σε βλέπω να μεγαλώνεις ως μητέρα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της ζωής μου και τώρα το να βλέπω την οικογένειά σου να ανθίζει περισσότερο είναι η απόλυτη ευλογία. Η οικογένειά μας μεγαλώνει, όπως και η αγάπη που μας περιβάλλει. Ανυπομονώ να γνωρίσουμε αυτό το μικρό και να μοιραστούμε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις που θα φτιάξουμε μαζί».

Εν τω μεταξύ και η αδερφή της Beatrice, η πριγκίπισσα Eugenie μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την παραλία με τη Beatrice, τον Edoardo, τον Jack και τα παιδιά τους August και Sienna από τα Χριστούγεννα του 2022.

«Συγχαρητήρια Beabea.. Ανυπομονώ γι αυτό το ταξίδι της μητρότητας και την προσθήκη ενός μικρού ακόμα στη συμμορία. Δεν μπόρεσα να βρω ούτε ένα ομαδικό πλάνο οπότε αυτό από τα Χριστούγεννα του 2022 αρκεί», έγραψε η Ευγενία.

https://www.instagram.com/p/CPGSUa0Fewy/

Η ιστορία αγάπης της πριγκίπισσας Beatrice και του Edoardo Mapelli Mozzi

Η Beatrice και ο Edoardo έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο The Portrait Gala τον Μάρτιο του 2019. Μια δήλωση που εκδόθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έγραφε:

«Ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Βεατρίκη της Υόρκης με τον κ. Edoardo Mapelli Mozzi. Ο κύριος Mapelli Mozzi και η Βεατρίκη αρραβωνιάστηκαν το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία στις αρχές του μήνα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα».

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 σε μια μικρή τελετή ωστόσο, κι αυτή δυστυχώς αναβλήθηκε όταν το lockdown απέτυχε να αρθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ζευγάρι εξέπληξε τους πάντες με τον γάμο του στο Royal Chapel of All Saints στο Royal Lodge Windsor τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Στην ιδιωτική, τελετή παρευρέθηκαν μόνο οι στενότεροι φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένων των παππούδων της Βεατρίκης, Βασίλισσας Ελισάβετ Β' και του Δούκα του Εδιμβούργου.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έζησε την πιο ντροπιαστική της στιγμή στο φεστιβάλ Glastonbury

DPG Network