Ο Oίκος Genny ταξίδεψε στην Μύκονο και στο Cavo Tagoo ενώνοντας μόδα με διασκέδαση

Ο Oίκος Genny ταξίδεψε στην Μύκονο και στο Cavo Tagoo ενώνοντας μόδα με διασκέδαση

Η Creative Director του Ιταλικού Fashion House, Sara Cavazza Facchini, εμπνέεται για την capsule συλλογή της, Summer 2024, από το νησί των Ανέμων και δημιουργεί την «Genny Mykonos Collection».

Τα χαρακτηριστικά τοπία των Ελληνικών νησιών με τα λευκά και τα μπλε σπίτια, «ζωντανεύουν» πάνω σε printed κομμάτια από μουσελίνα και βαμβάκι. Καφτάνια, maxi φορέματα και shorts σε ανάλαφρες γραμμές συνδυάζονται summerish πλεκτές τσάντες, oversized καπέλα και μπουτουνιέρες σε σχήμα ορχιδέας, ενός λουλουδιού-σήμα κατατεθέν του brand.

1720605011713-823607911-DSC01669.jpg

Mary Vitinaros, Έβελυν Καζαντζόγλου, Χρήστος Σκευαράκης, Μαρίνα Βερνίκου

H συλλογή παρουσιάστηκε -με τον πιο festive τρόπο- στις 6 Ιουλίου, με ένα exclusive pool party, στο ανακαινισμένο Cavo Tagoo Hotel. Oι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ψωνίσουν και από το pop up κατάστημα που άνοιξε μέσα στο ξενοδοχείο αλλά και online από την αντίστοιχη boutique. Oι καλεσμένοι έμειναν στις 22 πολυτελείς βίλες του luxury resort και ανακάλυψαν το lifestyle που συνδέεται με τη φιλοσοφία του brand, «περικυκλωμένοι» από πετσέτες θαλάσσης και μαξιλάρια με το μοτίβο της Ορχιδέας, χαρακτηριστικό του Oίκου μόδας, αλλά και το chain print που επίσης συναντάμε στα signature κομμάτια Genny.

Mία εμπειρία μόδας και lifestyle που απέδειξε πως το «luxury traveling» δεν είναι μόνο τρόπος ζωής, είναι fashion statement που αναδεικνύεται μέσα από τις σωστές επιλογές ρούχων.