Για να γίνουν τα τηγανιτά ψάρια τραγανά και κρουστά!
ΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Πως να γίνουν τα τηγανιτά σας ψάρια ακόμη πιο νόστιμα
Τα τηγανιτά ψαράκια (γάβρος, αθερίνα ή όποιο άλλο) είναι μια εξαιρετικά αγαπητή λιχουδιά, ειδικά συνοδεία ούζου ή κρασιού. Πως όμως να πετύχετε να έχουν μια τραγανή και κριτσανιστή κρούστα, ενώ μέσα να παραμένουν ζουμερά;
Κάντε, πολύ απλά, το εξής: αντί κανονικού αλευριού, περάστε τα, πριν τα ρίξετε στο τηγάνι, με καλαμποκάλευρο.
Related
Bloggers
01
10