Ένας έξυπνος τρόπος να κερδίζετε χρόνο στο μαγείρεμα
QUEEN.GR
Κάθε φορά που φτιάχνετε μια σάλτσα, είτε για μακαρόνια, είτε για κρέας, είτε για κάτι άλλο, ειδικά αν είναι μια σάλτσα που αγαπάτε και χρησιμοποιείτε συχνά, μην κάνετε απλώς μια μικρή ποσότητα για το τραπέζι της μέρας. Μαγειρέψτε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα, μοιράστε την σε βαζάκια και βάλτε την στο ψυγείο για την επόμενη φορά που θα κάνετε το ίδιο γεύμα. Έτσι θα γλιτώσετε πολύ χρόνο στο επόμενο μαγείρεμα, κάτι ιδανικό αν έχετε γυρίσει κουρασμένοι από τη δουλειά και απλά θέλετε ένα γρήγορο, σπιτικό φαγητό.
Related
Bloggers
01
10