Pizza pretzels και αντίο... βροχή!

Ερμιόνη Σαρρή
Pizza pretzels και αντίο... βροχή!

Θερμίδες; Συγγνώμη, δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε!

Η βροχή θέλει το φαγητό της. Το απόλυτο σκηνικό είναι κουβέρτα, καναπές, τζάκι και κάτι να τσιμπάς. Να τσιμπάς non stop γιατί κάπως έτσι έλεγαν οι παλαιοί πως αντιμετωπίζεις και το κρύο. Μεταξύ μας δεν το πιστεύεις (ούτε εγώ) αλλά όποτε σε συμφέρει το ενστερνίζεσαι. Pizza pretzels και περιμένουμε να μας στείλεις μία μερίδα στο γραφείο. Έτσι γιατί σε βάλαμε στην διαδικασία να μπεις στην κουζίνα και να τα φτιάξεις.

Υλικά:

12 pretzel

12 φέτες τσένταρ

12 φέτες pepperoni

τριμμένο ασιαγό τυρί (προαιρετικά)

ψιλοκομμένο μαϊντανό για επικάλυψη (προαιρετικό)

3 Ingredient Cheesy Pizza Pretzels 7

Εκτέλεση:

Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου.

Τοποθέτησε τα pretzel πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και πρόσθεσε πάνω από το καθένα μία φέτα τσένταρ και άλλη μία πεπερόνι.

Τοποθέτησέ τα μέσα στο φούρνο για 10-15 λεπτά στους 150 βαθμούς κελσίου (μέχρι να λιώσει το τυρί και η πεπερόνι

Μόλις τα βγάλεις από το φούρνο, πασπάλισέ τα με μαϊντανό και τριμμένο τυρί ασιαγό!

Υ.γ Μπορείς να τα διατηρήσεις σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου δύο ημέρες! Με λίγα λόγια, τσίμπημα non stop για 48 ώρες. Αντίο βροχή, αντίο δίαιτα!