Γεμιστά μήλα της Σαρακοστής
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Ένα πολύ υγιεινό, αρωματικό και νηστίσιμο επιδόρπιο που θα σας πάρει ελάχιστη ώρα να το ετοιμάσετε, αλλά θα η γλύκα του θα σας γεμίσει και με το παραπάνω.
Υλικά
4 μήλα (ή περισσότερα, ανάλογα με τα άτομα)
καρύδια
σταφίδες
κανέλλα
Εκτέλεση
1.Κόβετε τα «καπάκια» των μήλων και τα σκάβετε, όπως τις γεμιστές ντομάτες, με προσοχή να μην τα κόψετε.
2.Ανακατεύετε σε ένα μπολ τη μισή από τη ψίχα των μήλων, τα καρύδια, της σταφίδες και την κανέλλα.
3.Γεμίζετε τα μήλα και τα ψήνετε στον φούρνο για μισή ώρα, περίπου.
4.Σερβίρετέ τα ζεστά και, προαιρετικά, περιχύστε τα με λίγο μέλι.
Related
Bloggers
01
10