Homemade ατομικές πίτες για σουβλάκι
ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΑΡΡΗ
Γιατί η Τσικνοπέμπτη θέλει και την πίτα της!
Σήμερα είναι Τσικνοπέμπτη. Σήμερα τρώμε κρέας. Και κρέας χωρίς λίγες πατάτες τηγανιτές, μερικές κουταλιές τζατζίκι και 3-4 πιτούλες δεν είναι «τίμιο». Αυτά είναι άλλωστε τα βασικά πιάτα που κυκλοφορούν και ανταλλάσονται επί αρκετές ώρες πάνω στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης.
Μοιραστήκαμε μαζί σου συνταγές για νόστιμες sauces, tips για να μην μυρίσουν τα ρούχα σου απόψε και τώρα ήρθε η ώρα να σε σπρώξουμε απαλά προς την κουζίνα για να φτιάξεις ζυμάρι. Σκέψου τι ενθουσιασμός και χειροκρότημα θα επικρατήσει πάνω στο τραπέζι αν αποκαλύψεις πως οι πίτες είναι homemade. Μην ντρέπεσαι, μην κοκκινίζεις.
Δες το παρακάτω βίντεο και πράξε τα ανάλογα. Επίσης, τα πιτάκια αυτά θα μπορείς να τα φτιάχνεις γενικώς τις ημέρες που θες να φας καλαμάκια κοτόπουλο ή γενικώς σπιτικό σουβλάκι.
Δες επίσης
Tσικνοπέμπτη Τότε και Τώρα: Εσύ μπορεί να άλλαξες, το παϊδάκι όχι