Γαύρος τηγανητός με ταραμοσαλάτα
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
#tsoulotip: Για ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε στο πανάρισμα και λίγο ξύσμα από λεμόνι.
ΥΛΙΚΑ
Για το πανάρισμα:
500 γρ γαύρος
180 γρ σκληρό αλεύρι
180 γρ καλαμποκάλευρο
90 γρ σιμιγδάλι
1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό
1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερό
Αλάτι
Πιπέρι
Για την ταραμοσαλάτα:
500 γρ. ηλιέλαιο
200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
75 γρ. ταραμά λευκό
70 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50 γρ. χυμό λεμονιού
40 γρ. νερό (προαιρετικά)
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10