Κεμπάπ γιαουρτλού

Κεμπάπ γιαουρτλού

#tsoulotip: Οι κιμάδες πρέπει να είναι δύο φορές περασμένοι για ακόμα πιο αφράτο αποτέλεσμα

ΥΛΙΚΑ
250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 2 φορές περασμένο
250 γρ. κιμά αρνίσιο 2 φορές περασμένο
1 αυγό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
250 ml γάλα
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πιπέρι
1/4 κ.γ. κύμινο
1/2 κ.γ. μπαχάρι
1/4 κ.γ. μπούκοβο
1/4 κ.γ. τσιμένι
1/4 κ.γ. ρίγανη ξερή
3 φέτες ψωμί του τοστ
πίτες και γιαούρτι για το σερβίρισμα

Για τη σάλτσα:
100 ml ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. πελτέ ντομάτας
αλάτι και πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com