Μοσχάρι ραγού με σοκολάτα και τριβελάκι

Μοσχάρι ραγού με σοκολάτα και τριβελάκι

Συνταγή μαγειρικής από τον Γιώργο Τσούλη.

ΥΛΙΚΑ

1,5kg. μοσχάρι, ελιά κομμένο σε κύβους

1 κρεμμύδι,μεγάλο ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο,ψιλοκομμένες

2 καρότα,ψιλοκομμένα

1 πράσο,ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι

6-7 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

1 ξυλάκι κανέλλας

½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο

3 φύλλα δάφνης

200ml. κόκκινο κράσι

1 κύβο ζωμό βοδινού

400 γρ ντομάτα κον κασέ

1,5 λίτρο νερό

100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Αλάτι - Πιπέρι

500γρ. τριβελάκι

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com