Ταλιατέλες aglio e olio

Ταλιατέλες aglio e olio

Σε περίπτωση που δεν έχετε μηχανή μπορείτε να ανοίξετε το ζυμάρι με πλάστη.

Το σιμιγδάλι το βάζουμε για να απορροφήσει την υγρασία. Επίσης καλό θα ήταν όταν κόψουμε το ζυμάρι σε ταλιατέλες να τις πασπαλίσουμε με αρκετό σιμιγδάλι και να τις αφήσουμε για μισή ώρα να ξεραθούν.

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

500γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

4 αυγά

1 κρόκο

50ml. ελαιόλαδο

2 πρέζες αλάτι

500γρ. σιμιγδάλι ψιλό για το πασπάλισμα του αλευριού

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com