Ταλιατέλες aglio e olio
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Σε περίπτωση που δεν έχετε μηχανή μπορείτε να ανοίξετε το ζυμάρι με πλάστη.
Το σιμιγδάλι το βάζουμε για να απορροφήσει την υγρασία. Επίσης καλό θα ήταν όταν κόψουμε το ζυμάρι σε ταλιατέλες να τις πασπαλίσουμε με αρκετό σιμιγδάλι και να τις αφήσουμε για μισή ώρα να ξεραθούν.
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
500γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
4 αυγά
1 κρόκο
50ml. ελαιόλαδο
2 πρέζες αλάτι
500γρ. σιμιγδάλι ψιλό για το πασπάλισμα του αλευριού
Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10