Νιόκι πατζαριού

Νιόκι πατζαριού

Το νερό που θα βράσουμε τα νιόκι δεν πρέπει να βράζει πάρα πολύ

Ο βρασμός θα μετακινεί συνεχώς τα νιόκι μέσα στην κατσαρόλα και θα έχει ως αποτέλεσμα να μην καταλάβουμε πότε είναι έτοιμα. Θέλουμε να κοχλάζει το νερό και να περιμένουμε τα νιόκι να ανέβουν μόνα τους στην επιφάνεια.



ΥΛΙΚΑ

500 γρ. παντζάρια, βρασμένα

2 κ.γ. ελαιόλαδο

1 αυγό

1/4κ.γ. μοσχοκάρυδο

200γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

1/2κ.γ. αλάτι

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com