Charlotte με cream Bavarian

Charlotte με cream Bavarian

#tsoulotip: Για σοκολατένια σαβαγιάρ μπορείτε να αφαιρέσετε 5 γρ. αλεύρι και να βάλετε 5 γρ. κακάο άγλυκο.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά

Για την κρέμα bavarian:

250 ml. Φρέσκο γάλα

250 ml. Κρέμα γάλακτος

2 Βανίλιες

120 γρ. Κρυσταλλική ζάχαρη

120 γρ. Κρόκους Αυγών (είναι περίπου 6 κρόκοι αναλόγως το βάρος του κάθε αυγού)

12 γρ. ζελατίνη

500 γρ. κρέμα γάλακτος

Υλικά για σαβαγιαρ:

6 Κρόκους αυγών

50 γρ Ζάχαρη

3 Ασπράδια αυγών

35 γρ. Ζάχαρη

55 γρ. Αλεύρι

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com