Charlotte με cream Bavarian
QUEEN.GR
#tsoulotip: Για σοκολατένια σαβαγιάρ μπορείτε να αφαιρέσετε 5 γρ. αλεύρι και να βάλετε 5 γρ. κακάο άγλυκο.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά
Για την κρέμα bavarian:
250 ml. Φρέσκο γάλα
250 ml. Κρέμα γάλακτος
2 Βανίλιες
120 γρ. Κρυσταλλική ζάχαρη
120 γρ. Κρόκους Αυγών (είναι περίπου 6 κρόκοι αναλόγως το βάρος του κάθε αυγού)
12 γρ. ζελατίνη
500 γρ. κρέμα γάλακτος
Υλικά για σαβαγιαρ:
6 Κρόκους αυγών
50 γρ Ζάχαρη
3 Ασπράδια αυγών
35 γρ. Ζάχαρη
55 γρ. Αλεύρι
Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10