Biscotti με αμύγδαλο και μαύρη σοκολάτα
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Τα biscotti τα κόβουμε σε λεπτές κάθετες φέτες γιατί θέλουμε κατά το ψήσιμο να ξεραθούν.
Επίσης μειώνουμε και το χρόνο ψησίματος.
ΥΛΙΚΑ
280 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κ.σ. λιναρόσπορο
1/2 κ.γ. σόδα
1/4 κ.γ. αλάτι
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
70 γρ. ζάχαρη καστανή
2 ασπράδια από μεγάλα αυγά
1 μεγάλο αυγό
1 1/2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
90 γρ. δάκρυα σοκολάτας
100 γρ. αμύγδαλα άψητα
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10