Biscotti με αμύγδαλο και μαύρη σοκολάτα

Biscotti με αμύγδαλο και μαύρη σοκολάτα

Τα biscotti τα κόβουμε σε λεπτές κάθετες φέτες γιατί θέλουμε κατά το ψήσιμο να ξεραθούν.

Επίσης μειώνουμε και το χρόνο ψησίματος.




ΥΛΙΚΑ

280 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κ.σ. λιναρόσπορο
1/2 κ.γ. σόδα
1/4 κ.γ. αλάτι
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
70 γρ. ζάχαρη καστανή
2 ασπράδια από μεγάλα αυγά
1 μεγάλο αυγό
1 1/2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
90 γρ. δάκρυα σοκολάτας
100 γρ. αμύγδαλα άψητα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com