Γρανίτες καρπούζι - ακτινίδιο

Γρανίτες καρπούζι - ακτινίδιο

Προσθέτουμε το λεμόνι για να μη ζαχαρώσει το σιρόπι μέσα στην κατάψυξη.

2) Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε δύο ξεχωριστές στρώσεις από τα μείγματα θα πρέπει να αφήσετε να παγώσει πρώτα ο χυμός ακτινίδιο και ύστερα θα προσθέσετε το χυμό καρπούζι. 3) Αν δεν έχετε φόρμες για γρανίτες μπορείτε να αδειάσετε τους χυμούς ακτινίδιο και καρπούζι σε μία ορθογώνια φόρμα για κέικ, ανακατεύοντας κάθε 30 λεπτά με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει η γρανίτα.




ΥΛΙΚΑ

60 γρ. γλυκαντικό σε σκόνη (ασπαρτάμη ή σουκραλόζη)

600 ml. νερό

½ κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

600 γρ. ακτινίδιο

500 γρ. καρπούζι

40 γρ. τζίντερ σε σκόνη

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com