Μαρέγκες με κρέμα βανίλιας
QUEEN.GR
Τέλειο γλύκισμα
Βάζουμε λίγη από την ποσότητα της μαρέγκας στις γωνίες του ταψιού, ώστε να κολλήσει η λαδόκολλα και να μην σηκώνεται κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
ΥΛΙΚΑ
130 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
130γρ. ζάχαρη, άχνη
130γρ. ασπράδι αυγού
2 πρέζες αλάτι
Για τη γέμιση:
500 ml γάλα, πλήρες
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
50 γρ. κορν φλάουρ
4 κρόκοι από αυγά medium
20 γρ. βούτυρο, παγωμένο
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10