Νόστιμες ψαροκροκέτες

Νόστιμες ψαροκροκέτες

Οι πιο εύκολες ψαροκροκέτες που έχετε δοκιμάσει ποτέ.


#tsoulotip: Δεν πρέπει να καίει πολύ το λάδι όταν θα τηγανίσουμε για να μην καεί η ψαροκροκέτα απ’έξω και μείνει ωμή στο εσωτερικό.





ΥΛΙΚΑ

500 γρ. φιλέτο παγκάσιους

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

3 αυγά

2 κ.γ. εστραγκόν, ξερό

120 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο

¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com