Τραγανιστό σαλάμι με μουστάρδα και θυμάρι
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ
Ένα εύκολο σνακ που μπορείτε να σερβίρετε αντί για καναπεδάκια στους λάτρεις των αλλαντικών και των μπυρών είναι το σαλάμι. Δοκιμάστε το άφοβα γιατί είναι απλό και γρήγορο.
Υλικά
12 φέτες λεπτές σαλάμι αέρος
1/4 κούπας μουστάρδα Dijon
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και μόλις ζεσταθεί βάλτε τις φέτες σαλαμιού και αφήστε τες για 15 λεπτά.
2. Ανακατέψτε σε ένα μικρό μπολ θυμάρι και τη μουστάρδα και το ντιπ είναι έτοιμο.
Related
Bloggers
01
10