Άκης Πετρετζίκης: Γλυκό ψυγείου με κρέμα και ζελέ ροδάκινο

Άκης Πετρετζίκης: Γλυκό ψυγείου με κρέμα και ζελέ ροδάκινο

Η πιο νόστιμη συνταγή!

Υλικά:

Για τη βάση

100 γρ. αμύγδαλα, ωμά

100 γρ. μπισκότα τύπου digestive

100 γρ. βερίκοκα, αποξηραμένα

80 γρ. βούτυρο, λιωμένο

2 κ.σ. μέλι

Για την κρέμα

10 γρ. φύλλα ζελατίνης

250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

450 γρ. τυρί κρέμα

50 γρ. μέλι

75 γρ. ζάχαρη άχνη

χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόν

ι1 κ.γ. εκγχύλισμα βανίλιας

Για το ζελέ ροδάκινο

4 φέτες ροδάκινο κομπόστα σε σιρόπι

100 γρ. σιρόπι, από την κομπόστα

15 γρ. φύλλα ζελατίνης

ξύσμα λεμονιού, από 1/2 λεμόνι

χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι

Για το σερβίρισμα

φύλλα δυόσμου

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com