Άκης Πετρετζίκης: Παρφέ με καρύδα και σάλτσα κόκκινων φρούτων
QUEEN.GR
Ελαφρύ και νόστιμο.
Υλικά: Για το παρφέ
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
20 γρ. νερό
4 κρόκους, από μεσαία αυγά
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
50 γρ. ινδοκάρυδο
ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
330 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. κρέμα καρύδας, σε κονσέρβα, κρύα
Για τη σάλτσα κόκκινων φρούτων
300 γρ. φρούτα του δάσους, κτψ.
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
30 γρ. νερό
ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
χυμό λάιμ, από 1/2 λάιμ
Για το σερβίρισμα
καρύδα, σε flakes
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Related
Bloggers
01
10