Άκης Πετρετζίκης: Μοσχαράκι μπουργκινιόν με κάστανα

Άκης Πετρετζίκης: Μοσχαράκι μπουργκινιόν με κάστανα

Για τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Υλικά: 2 κ.σ. ελαιόλαδο
5 φέτες μπέικον
1 κιλό μοσχάρι, κιλότο
2 κρεμμύδια
3 σκ. σκόρδο
200 γρ. μανιτάρια champignon
3 καρότα
30 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
200 γρ. κρασί κόκκινο
50 γρ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
600 γρ. νερό
2 κ.σ. θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
300 γρ. κάστανα, ωμά
1/4 ματσάκι μαϊντανό
Για το σερβίρισμα
800 γρ. πουρέ πατάτας
μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com