Άκης Πετρετζίκης: Σαλάτα με παπάγια και ακτινίδιο

Άκης Πετρετζίκης: Σαλάτα με παπάγια και ακτινίδιο

Εύκολη και γευστική.

Υλικά: 1 παπάγια
2 ακτινίδια
200 γρ. πεπόνι
1 λάχανο, μικρό, λευκό
2 καρότα
1 πιπεριά κόκκινη
2 κλ. σέλερι
χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/4 ματσάκι μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο + έξτρα για το σερβίρισμα
200 γρ. τόφου
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%
αλάτι
πιπέρι

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com