Άκης Πετρετζίκης: Χορτόπιτα με φέτα και πλιγούρι

Άκης Πετρετζίκης: Χορτόπιτα με φέτα και πλιγούρι

Νόστιμη και υγιεινή.

Υλικά: Για το φύλλο
500 γρ. αλεύρι σκληρό, ή γ.ο.χ.
100 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το μπολ
20 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
10 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 1/2 κ.γ. αλάτι
210 γρ. νερό
Για τη γέμιση
500 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο
500 γρ. χόρτα, εποχής, καθαρισμένα
1/2 ματσάκι άνηθο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
αλάτι
1 πράσο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
100 γρ. πλιγούρι
300 γρ. φέτα
100 γρ. ελαιόλαδο
πιπέρι
Για τη σύνθεση
60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
60 γρ. κορν φλάουρ
150 γρ. ελαιόλαδο

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com