Άκης Πετρετζίκης: Μακαρόν με ιταλική μαρέγκα
QUEEN.GR
Η πιο γλυκιά πρόταση.
Υλικά: Για τηv γκανάς
260 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
25 γρ. γλυκόζη
240 γρ. κουβερτούρα
Για το σιρόπι
75 γρ. νερό
170 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για την πάστα αμυγδάλου
170 γρ. ζάχαρη άχνη
170 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
2 ασπράδια, από μέτρια αβγά
Για την ιταλική μαρέγκα
2 ασπράδια, από μέτρια αβγά
10 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Related
Bloggers
01
10