Άκης Πετρετζίκης: Χριστουγεννιάτικο στεφάνι από gingerbread μπισκότα

Άκης Πετρετζίκης: Χριστουγεννιάτικο στεφάνι από gingerbread μπισκότα

Το πιο εορταστικό γλύκισμα.

Υλικά: Για τα μπισκότα
450 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το πασπάλισμα
250 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. σόδα μαγειρική
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
1 πρέζα γαρίφαλο
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
1 πρέζα αλάτι
200 γρ. βούτυρο, κρύο
1 αυγό, μεσαίο
80 γρ. μέλι
Για τη σύνθεση
250 γρ. ζαχαρόπαστα κόκκινη
250 γρ. ζαχαρόπαστα πράσινη
250 γρ. ζαχαρόπαστα λευκή
100 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com