Άκης Πετρετζίκης: Ανιολότι με μανιτάρια και beurre noisette

Άκης Πετρετζίκης: Ανιολότι με μανιτάρια και beurre noisette

Aν αγαπάς τα ζυμαρικά, θα τα λατρέψεις.

Υλικά: Για τη ζύμη
150 γρ. αλεύρι σκληρό
50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
1/2 κ.γ. αλάτι
2 αυγά, μεσαία
1 κρόκο, από μεσαίο αυγό, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για τη γέμιση
400 γρ. μανιτάρια champignon
1 πράσο
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. λάδι τρούφας, λευκής
150 γρ. τυρί κρέμα
Για το beurre noisette
70 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. φύλλα φασκόμηλου
5 κλ. θυμάρι
1 κ.γ. κόκκους πιπεριού
Για το σερβίρισμα
50 γρ. τυρί κρέμα
ρόκα
1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
πιπέρι

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com