Άκης Πετρετζίκης: Poke bowl με ταρτάρ σολομού
QUEEN.GR
Eύκολο και απολαυστικό.
Υλικά: Για το ρύζι ατμού
60 γρ. ξίδι ρυζιού (ρυζόξιδο)
35 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
10 γρ. αλάτι
500 γρ. ρύζι μπασμάτι
800 γρ. νερό
Για το ταρτάρ σολομού
300 γρ. φιλέτο σολομού
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.γ. σησαμέλαιο
1 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
Για τη σύνθεση
2 καρότα
200 γρ. ντοματίνια
1 αβοκάντο
2 ραπανάκια
1 λάιμ
1 ματσάκι κόλιανδρο, μόνο τα φύλλα
1 κ.σ. σουσάμι, μαύρο
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Related
Bloggers
01
10