Άκης Πετρετζίκης: Πάβλοβες με γκανάς λευκής σοκολάτας και νεκταρίνια
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Η πιο γλυκιά πρόταση.
Υλικά: Για τη μαρέγκα
150 γρ. ασπράδια
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
150 γρ. άχνη ζάχαρη
Για την γκανάς λευκής σοκολάτας
5 γρ. φύλλα ζελατίνης
550 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
50 γρ. γλυκόζη
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
170 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
Για το σερβίρισμα
100 γρ. μαρμελάδα νεκταρίνι
200 γρ. νεκταρίνια, κομμένα σε κομμάτια
φύλλα δυόσμου
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Related
Bloggers
01
10