Άκης Πετρετζίκης: Ριζότο με πέστο βασιλικού
QUEEN.GR
Αξίζει να το δοκιμάσεις.
Υλικά:
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
250 γρ. ρύζι για ριζότο
30 γρ. λευκό κρασί
1 λίτρο ζωμό λαχανικών, χλιαρό
30 γρ. βούτυρο
50 γρ. παρμεζάνα
Για το πέστο
2 σκ. σκόρδο
80 γρ. ελαιόλαδο
40 γρ. φύλλα βασιλικού
50 γρ. κάσιους
30 γρ. παρμεζάνα
Για το σερβίρισμα
ρόκα
κάσιους
παρμεζάνα
πιπέρι
ελαιόλαδο
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Related
Bloggers
01
10