Άκης Πετρετζίκης: Κολοκυθοανθοί γεμιστοί
QUEEN.GR
Η πιο καλοκαιρινή συνταγή.
Υλικά: 1 κρεμμύδι
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κολοκυθάκι
1 σκ. σκόρδο
1 καρότο
300 γρ. ρύζι γλασέ
200 γρ. νερό
500 γρ. ντομάτες, τριμμένες
αλάτι
πιπέρι
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1/4 ματσάκι μαϊντανό
1 κ.σ. βασιλικό
1 κ.σ. δυόσμο
Για τη σύνθεση
30 κολοκυθοανθούς
50 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
400 γρ. νερό
Για το σερβίρισμα
θυμάρι
ρίγανη
λεμόνι
ελαιόλαδο
φέτα
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Related
Bloggers
01
10