Άκης Πετρετζίκης: Γιουβέτσι μοσχάρι

Άκης Πετρετζίκης: Γιουβέτσι μοσχάρι

H πιο απλή και απολαυστική συνταγή.

Υλικά: 6 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κρεμμύδια
2 καρότα
1 πράσο
1.200 γρ. μοσχάρι, μπούτι, χωρίς κόκαλο, κομμένο σε κύβους 1-2 εκ.
2 στικ κανέλα
2 φύλλα δάφνης
1/2 κ.γ. κύμινο
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
150 ml κόκκινο κρασί
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
2 κ.σ. μέλι
1 λίτρο νερό
1 κύβο λαχανικών
αλάτι
250 γρ. κριθαράκι, μέτριο
1/2 κ.γ. θυμάρι, φρέσκο
Για το σερβίρισμα
φέτα
μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
πιπέρι

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com