Λαχταριστή τσιαμπάτα με ψαρονέφρι και καραμελωμένα κρεμμύδια

Λαχταριστή τσιαμπάτα με ψαρονέφρι και καραμελωμένα κρεμμύδια

Επειδή δουλεύετε πολύ και αξίζετε και μερικές γευστικές ατασθαλίες σας προτείνουμε να κάνετε ένα σάντουιτς που θα γλείφετε και τα δάχτυλα σας με το γευστικό είδος ψωμιού, τσιαμπάτα.

Υλικά
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε ροδέλες
Αλατοπίπερο
10 πίκλες
1 κιλό ψημένο ψαρονέφρι κομμένο σε λωρίδες
Μαγιονέζα
1 τσιαμπάτα
8 φέτες τυρί έμμενταλ

Εκτέλεση
1. Ρίξτε μία κουταλιά λάδι σε ένα τηγάνι.
2. Μόλις κάψει, ρίξτε τα κρεμμύδια και αφήστε τα για δέκα λεπτά.
3. Ρίξτε αλατοπίπερο και αφήστε τα κρεμμύδια σε πάρα πολύ χαμηλή φωτιά για 40 λεπτά για να καραμελώσουν τα κρεμμύδια.
3. Αλατοπιπερώστε το ψαρονέφρι.
4. Ψήστε στη γκριλιέρα ανάλογα με το πως το τρώτε το χοιρινό.
5. Ψήστε τη τσιαμπιάτα στη τοστιέρα μέχρι να γίνει τραγανή αφού την κόψετε σε τέσσερα μέρη.
6. Τεμαχίστε κάθε κομμάτι στα δύο και γεμίστε με τα υλικά (κρεμμύδια, μαγιονέζα, πίκλες και τυρί).
7. Το σάντουιτς σας είναι έτοιμο.