Ένα κλασικό αμερικάνικο hot dog
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ
Το Philly burger το γνωρίζετε όλες και το αγαπάτε. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε και το Philly hot dog.
Υλικά
4 λουκάνικα
4 ψωμάκια hot dog
400 γρ. μοσχαρίσια μπριζόλα λεπτοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Σκόρδο σε σκόνη
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 κούπα τυρί για nachos
Εκτέλεση
1. Κόψτε τη μπριζόλα σε λεπτά και μικρά κομμάτια.
2. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι και σκόνη σκόρδου.
3. Ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά μία γκριλιέρα.
4. Προσθέστε τα κομμάτια του μοσχαριού και τηγανίστε τα μέχρι να γίνουν τραγανά.
5. Ρίξτε μισή κούπα νερό και μόλις το εξατμιστεί βγάλτε το μοσχάρι από τη φωτιά.
6. Προσθέστε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και δυναμώστε τη φωτιά.
7. Σοτάρετε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.
8. Ψήστε τα λουκάνικα στο grill.
9. Λιώστε το τυρί για τα nachos.
10. Ανοίξτε τα ψωμάκια και βάλτε ένα λουκάνικο, λίγο από μοσχάρι, λίγες πιπεριές, λίγα κρεμμύδια και τυρί.